Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Adnátok/adtatok 2hetes babának...

Adnátok/adtatok 2hetes babának nem HA tápszert?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, h valószínűleg kevesebb a tejem, mint amennyit enne a kisfiam. Nagyobb gyerekemnél már használtunk sajátmárkás drogériás tápszereket, szerettük. Gondoltam most is vennék egyet vészhelyzetre. De a kezdő tápszerek sem ha-ek.
2014. dec. 27. 10:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Mivel szombat van ma dokival nem tudok kiíratni, a márkás ha tápszerek meg sokkal drágábbak recept nélkül.
2014. dec. 27. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:

mi milumil ha start optimat ettük és nem emlékszem hany hetes koratol, de a DM legelso tapszeret is kapta melle probanak, olyat tudtam venni, amikor elfogyott a milumil (az, amiben csak tejcukorbol van szenhidrat, nincs benne rizsbol sem), a legeslegelso babylove tapszer volt és nem lett baja tőle, de nalunk nincs allergias a csaladban es hol azt kapta, hol a milumil HA-t. Az orvosunk szerint ha nem volt ra rossz reakcioja, az is teljesen jo tapszer.

De adnak gyogyszertarban HA tapszert recept nelkul is, a milumil ha start optima 3200ft korul van recept nelkul ugy emlekszem.

2014. dec. 27. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
a rossmannba lehet venni beba Ha-s tápszert, és a patikában is kiadják, ez szerintem nem számít annyira speciálisnak mint a hasfájós, vagy tejérzékeny tápszer.
2014. dec. 27. 11:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Humana ha start plus recept nélkül 2400 ft, receptre 1800 ft. Nem olyan nagy különbség, hogy ne érje meg szerintem. Mi ha-sat adtunk a fiamnak, mert az édesapja ekcémás, és ő is hajlamos rá, így 1 éves koráig ha-sat kapott. De ha nem lett volna ekcémára hajlama, akkor is ilyen pici korban azt adtam volna.
2014. dec. 27. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindhárom babám "sima", nem HA-s tápszert evett. Az elsőnél csak akkor kellett HA-ra váltani, amikor atópiás lett a bőre. A mi doktornőnk csak akkor javasol HA-t ha valami probléma van, bár úgy tudom ezzel a ritkábbak közé tartozik, mert általában inkább HA-s tápszereket szoktak felírni.
2014. dec. 27. 12:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Én adtam neki.

A dm-ben 2000 Ft a Hipp HA 1

2014. dec. 27. 13:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Vegul hipp ha 1-est vettem, biztos ami biztos. Az nem volt olyan veszes arban.
2014. dec. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!