1 évesen csak tápszert eszik?
Unokahúgom is így volt. 1 évesen szinte csak tápszeren élt, anyukája meg folyamatosan kínálgatta minden mással, amikből max. 2-3 falatot volt hajlandó enni a kicsi.
Másfél éves volt, mire végre többet evett a rendes ételekből. Az anyukája szegény már tök kivolt.
De nyugtatásképp mondom, hogy most egy 3 éves, egészséges, mindenevő kislány.
Ha szépen fejlődik, akkor nagy baj nem lehet.
Ha kínálgatod, és kóstolgat, eszeget, akkor előbb-utóbb jobb lesz a helyzet.
Nem láttam még 20 éves gyereket, aki még akkor is csak babatápszeren élne. :)
Kitartást!
Esetleg ha nem adnál neki tàpszert folyamatosan, hanem mondjuk, megeszik 3-4 kanállal, jo nem ker többet, akkor nincs tapszer, majd 20-30 perc múlva is csak szilárdat es igy tovább. Eleinte az en lányom is ezt csinálta , de neki mar 7 hósan 3 étkezése ki volt vàlltva csak reggel este evett tápit. Nekem ezt javasoltak. Ha éhes lesz megeszi a szilárdat is :) napközben csak szilárd , eszik amennyit eszik.. Csak sűrűn kell kínálni :)
Lányom 9.-én lesz 1 éves. 3x 220 gr ot eszik. Nekünk olyan problémánk volt hogy nem akart főzeléket enni, igy szoktattam ra. Csak megszokta. :) kitartást neked! Szerintem ez egy próbát megér . Nem fog éhezni a baba. Az en lányom volt hogy 5 órát nem evett ugy hogy 30 percenként próbáltam , aztán csak megette mindet :D kicsit drasztikus nak hangzik tudom, de megéri ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!