Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 6hótól való tápszert adhatok...

6hótól való tápszert adhatok 2,5 hósnak?

Figyelt kérdés
elfogyott a kisfiam tápszere, pepti a lányomnak van itthon pepti plus2je, holnap tudok csak íratni, addig adhatok belőle neki, lesz baja tőle?
2014. szept. 21. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnék neki, azért annak sztem másabb az összetevője, azt 6 hónap felett baba igényeihez alakították ki.

Én elmennék vmi ügyeletes gyógyszertárba és vennék neki, többe kerül ez igaz, de jobban érezném magam! Lehet nem lenne tőle baja, de akkor sem.

2014. szept. 21. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
NEM!
2014. szept. 21. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, szerintem is inkább ügyeletes gyógyszertár, vagy non stop hipermarketben vegyél.

És figyelj oda, a tápszer és a pelenka sosem fogyhat el :)

2014. szept. 21. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az en fiam 3 hos volt, amikor pepti helyett veletlenul pepti plus 2-t adtak. En meg nem vettem eszre, csam itthon amikor nyitottam ki. Este volt, visszavinni se tudtam. Felhivtam a gyerekorvost, azt mondta baja nem lenne tole, de ha van ra lehetosegem, akkor inkabb szerezzek neki valot. Ugyhogy egy hipermarket gyogyszertaraba rohantam, az keso estig nyitva volt.
2014. szept. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!