Adhatok tobb tapszert a babanak az eloirtnal?
Figyelt kérdés
3 honapos lesz a kisfiam, 180ml helyett mar most megeszik neha a 210ml-t. Nem art ez neki? Sokan azt mondjak hogy kitagulhat a gyomra.#Ehet tobb tapszert #az eloirtnal?
2013. aug. 3. 16:41
1/6 anonim válasza:
Szerintem igen, ha nem lakik jól 180-nal. Gondolj csak bele, ha egy babát szoptat az anyukája, nem szokta méregetni, hogy hoppá, már megevett x mennyiséget, akkor most leveszem a ciciről, nem? Nekem is tápszeres (volt) mindkét gyerekem, és mindig annyit adtam nekik, amennyit kértek. Senkinek sem jó az, ha egy baba éhesen sír és emiatt esetleg nem alszik eleget.
2/6 anonim válasza:
nyugodtan agy neki ha még éhes nem ártasz vele semmit. nekem is 3hós a babóm és már 1,5hónapja 240ml eszik alkalmanként. doki szerint se gond.
3/6 anonim válasza:
Bocs az offért, de 22:12-es, nem írtál el valamit? Komolyan a 6 hetes babád ennyit eszik egyszerre? Vagy én értettem félre valamit? És hányszor eszik egy nap?
4/6 anonim válasza:
kedves 3-as nem írtam el semmit. igen 6hetes kora óta ennyit eszik igaz napi általában 4alkallommal de van mikor 5 is meg van. szépen fejlődik. doki is mondta hogy nem baj hogy ennyit eszik mert viszonylag kevesebbszer eszik mint a többi baba.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat.
2013. aug. 4. 11:44
6/6 anonim válasza:
Az én kisfiam lassan 4 hós lesz, és lassan 2 hete ő is 210-eket eszik meg 5x egy nap, néha 6x, és nem lesz baja tőle, a doki is azt mondta, hogy annyit adjak neki, amennyit kér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!