Adjak neki tápszert?

Figyelt kérdés

Kisfiam 5hónapos. Eddig tápszert nem, csak anyatejet kapott. Emellett 1hónapja elkezdtük a hozzátáplálást. A tejpépet szereti, az már teljes értékű étkezés, de a gyümölcs nem a kedvence.

Most vettem neki először folyékony tejpépet. Dobozban volt 200ml. Teljesen ledöbbentem mikor úgy itta meg mindet, hogy még utána is evett volna. Eddig a legtöbb 180ml volt, amit megevett, de mostanában még a 150ből is mindig meghagy.

Lehet, hogy nem ízlik neki a tejem? Tudom, hogy tápszer és tápszer között is van ízkülönbség, de lehet, hogy abból jobban enne? A nagyfiam 3hónapos korától kapott tápit, ő simán ette a 180-200akat belőle.

De olyat is olvastam már, hogy az anyatej táplálóbb lehet a tápszernél, ezért eszik belőle kevesebbet. Lehet ez van nálunk?

2013. júl. 31. 07:57
 1/1 anonim ***** válasza:
A tápszer laktatóbb,mint a tej és szerintem,ha van tejed,na adj tápszert,mert a tejnél nincs jobb neki,egyik tápszer sem tud annyit.Azért mert mohón itta,mert ízlett neki,mert finom volt,más új íz.Szerintem szoptasd,én is ezt tenném,ha tehetném,de sajnos az én 3 és fél hónapos kicsim már 3 hete nem szopozik.
2013. júl. 31. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!