Ti hogy keveritek össze a tápszert a vízzel? Rázzátok, vagy csak körbe-körbe lötykölitek?
Figyelt kérdés
A rázzással sok buborék keletkezik benne. A lötykléssel elegendően keveredhet össze?2013. júl. 20. 21:35
1/7 anonim válasza:
Én felrázom. Hál' isten nincs gond a pocakkal, a levegőt kibüfizi szépen tápi után. 2 hónapos.
3/7 anonim válasza:
Összerázom jó erősen, de nekem sosincs buborék.
4/7 anonim válasza:
Amíg hasfájós volt kevertem. A dr brown-os üveg használati utasításában is az volt, hogy a buborékok miatt keverni kell, de már nincs gond. Ma már összerázom.
5/7 anonim válasza:
én összerázom 3hónapos a kisbabám és nincs semmi gond a pocijával :)
6/7 anonim válasza:
először elkeverem kanállal, majd összerázom jó alaposan. ezt követően átszűröm, mert igényli a tápszer. Általában az AR tápszerek ilyenek! pocakkal hála Istennek nincs gond, de valóban elég levegős lesz. Minél melegebb a víz, annál jobban oldódik, de annál bubisabb is. nekem legalábbis.
7/7 anonim válasza:
Nekem van egy kínai evőpálcikám, azt használom a keveréshez. Én nem a cumisüvegben öntöm össze a tápszert a vízzel, hanem vannak ilyen kis Avent-es poharak, amiket a mellszívó mellé kaptam. Ezeken is be vannak jelölve az űrmértékek, így egyszerű. Először a forralt, majd lehűtött vizet öntöm bele, aztán belekanalazom a szükséges tápszermennyiséget. Aztán összekeverem a pálcával és beleöntöm a cumisüvegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!