Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Mit tegyek, ha egyáltalán nem...

Mit tegyek, ha egyáltalán nem szeretnék szoptatni, vagy csak max 3-4 hónapig?

Figyelt kérdés

Még abban sem vagyok biztos, hogy képes leszek-e szoptatni. Ne bántsatok érte, de én undorodok a szoptatástól. És ha lehetne valahogy akkor nem is szoptatnék, vagy max nagyon rövid ideig megerőszakolnám magam, hogy tudjam csinálni.

Hogyan kell elapasztani? Hogy ne gyulladjon be a cicim? Hogyan kezdjem a tápszeres táplálást?

A védőnő nem hajlandó erről beszélni velem. Pedig elmondtam neki a fóbiában a szoptatással kapcsolatban. Nem tudom kihez forduljak.

2014. aug. 25. 09:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szerintem vkinek szúrta a szemét, hogy nem szoptathattál. Szanalmas ez a pontozgatas.

Elolvastam a belinkelt kerdesr, szepen egymásnak estek páran, de végülis volt benne hasznos hozzászólás is.

Köszönöm

2014. aug. 28. 12:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát, most vagy az szúrta a szemüket a lepontozóknak, hogy én sem szoptattam, de az már nem jut el az agyukig, hogy nem önszántamból vagy az, hogy nem estem neked, amiért nem szeretnél szoptatni, hanem normális hangnemben válaszoltam.
2014. aug. 29. 10:36
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

" Nem tudom kihez forduljak. "

PSZICHOLÓGUSHOZ!

2014. szept. 1. 01:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Miért is kellene pszichológus?
2014. szept. 1. 08:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha szoptatni nem is szeretnél szerezz be egy mellszívót.A melled se gyullad be és a gyerek is megkapja az anyatejet, sztem ez az arany középút.Az első hónapban fontos lenne számára az elején a legértékesebb az anyatej.Próbáld meg nekem nem szopizott a baba és így oldottuk meg
2014. szept. 2. 21:21
 16/16 anonim válasza:
Csatlakozom az utsó hozzászólóhoz. Szerezz be egy mellszívót,s azzal próbáld meg kiegészíteni a tápszeres táplálást. Én két babát etettem tápival,s mindkettőt csak nagyon rövid ideig szoltattam,különböző okok miatt. Mindketten makkegészségesek. :) szíved joga eldönteni hogyan táplálod a babádat,senkinek ne engedd hogy kárhoztasson emiatt! NEM ezen múlik a szeretet!!
2014. szept. 7. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!