Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Ha a tápszert (de tejet is)...

Ha a tápszert (de tejet is) hol felforrósítom, hol lehűtöm, megint fel, megint le, attól még adható a babának?

Figyelt kérdés

pótolva táplálom.

van amikor jól lakik (vagy én hiszem azt) a szopizással, így a már előre elkészített, vagy felmelegített tápszert lehűlve hűtőbe teszem, mert nem lett felhasználva, így köv. alkalomnál már újramelegített verzió lesz belőle.

vagy elkészítem a tápszert, viszem magammal útra, így több órán át nincs hűtve, hazaérve hűtőbe teszem, tehát ezt is újramelegítéssel tudom adni.

hányszor lehet ezt megcsinálni, hogy felmelegítem, mégsem kell, vissza hűtőbe, megint felmelegítem, megint nem kell...

2014. aug. 5. 22:56
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nekem a kórházban azt mondták a csecsemős nővérek, hogy a tápszert elkészítés után 24 óráig lehet hűtőben tárolni, felmelegíteni egyszer lehet, utána ki kell önteni ami megmaradt.

Az anyatejjel ugyanez a helyzet, ha egyszer hűtőbe került, majd felmelegítetted és nem fogyott el, akkor ki kell önteni.

Persze mint minden más dologgal kapcsolatban, ezzel is nagyon megoszlanak a vélemények, ki így, ki úgy, szóval csak a Te döntéseden múlik.

Bár nekem ilyen kérdéseknél mindig eszembe jut a Babák - Az első év című film. Mindenkinek ajánlom! :)

2014. aug. 13. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!