Tápot már az elején írnak fel a babának?
Figyelt kérdés
Szükség esetre, ha valami történne legyen kéznél tápszer? vagy ezt hogy kell elképzelni?2014. júl. 22. 12:42
1/10 anonim válasza:
Nálunk felírt, ahogy hazajöttünk a kórházból, hiába volt tejem, azt mondta, hogy az a biztos, ha van kéznél, sose tudni.
2/10 anonim válasza:
Ha kéred biztos ír fel, bár nekünk nem nagyon akart, de én ragaszkodtam hozzá, hogy legyen itthon vész esetére.
3/10 anonim válasza:
Nálunk akkor írtak, ha kérted, hogy írjanak. Egyébként recept tényleg jó, ha van kéznél, nekem nem volt rá szükségem, de pl. unokatesómnak igen.
4/10 anonim válasza:
Én is kértem, hogy írjanak fel, és szó nélkül felírta a doktornéni.
5/10 anonim válasza:
Nálunk nem kérdezték, nem írták fel, de kaptam kisgyerekes ismerőstől egy bontatlan zacskónyit, mert nekik írtak fel és párszor rá is szorultak, de egy zacsi megmaradt. Megnyugtató érzés volt, hogy itt van a szekrényben vész esetére, tehát amúgy is vettem volna, ha nem kapok biztos ami biztos alapon, szerencsére nem kellett, úgyhogy kineveztem kabala-tápszernek, és továbbadom nemsokára egy ismerős babaváró családnak.
6/10 anonim válasza:
Nekünk nem írt, és nem is gondoltam, hogy kellene.
Amikor 4 hónapos korában nem hízott a fiam, hanem stagnált a súlya 2 hétig, akkor írt a doki, hogy azzal pótoljam a tejet.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez megnyugtatott :)
2014. júl. 22. 13:12
8/10 anonim válasza:
Nekunk sem irtak.ket hos volt a fiam mikor ejjel nappal felorankent cicizett...akkor felirt a gyerekorvos.eleinte nali egyszer adtam aztan surubben.
9/10 anonim válasza:
Őszintén azért ezen nem kell idegeskedned. Nem írja fel megveszed ha kell és utána már biztos fel is írja. Tápszert recept nélkül is lehet kapni oké teljes áron, de annál tőbb hülyeségre költ az ember, hogy egyszer ne férjen bele.
10/10 anonim válasza:
A húgom Nyíregyházán szült. A harmadik nap már könyörgött, hogy adjanak tápszert, mert nincs teje, a baba meg éhes...akkor kapott csak. 20 ml teje volt egyszerre egy 4,16 kg-os babának. Gondolhatjátok...
Hazakerülés után persze már felírták neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!