Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Menjünk le rendelésre felíratn...

Menjünk le rendelésre felíratni tápszert, vagy meg kell venni teljes áron?

Figyelt kérdés
Eddig havonta kellett menni tanácsadásra, védőoltásra a gyerekorvoshoz, így nem volt gond a tápszer felíratása, mindig felírt egy hónapnyi adagot. Most viszont már két hónap múlva kell menni, amit én nem tudtam, így egy havi adagot írattam fel megint. Ha felírja a doktornő, akkor havi 4 ezer ft-ot meg tudunk spórolni, ami nem egy hatalmas összeg, de miért ne spórolnánk meg, ha meg lehet. Az a kérdésem, hogy ilyen esetben, simán elmegyünk a rendelésére, és ír fel vagy nem jár már tb alapon? Egyébként ekcéma miatt ha-s tápszert eszik a fiam, ezért írja fel a doktornő. Tejpépből is ha-sat kap, az is jóval olcsóbb, ha felíratjuk.
2014. ápr. 24. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy felírja. A doki nem csak rendelésekre van. Bármikor kellhet valamilyen recept. Feliratod és elmész érte.
2014. ápr. 24. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
En ilyebkor csak betelefonaltam rendelesi idoben h x doboz tapszerre lenne szuksegem es megyek a receptert. Siman kiirtak semmi kerdes nelkul. Irattasd fel mindenkeppen. Joval olcsobb termeszetesen.
2014. ápr. 24. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Enyémek nem kaptak tápszert, de bármi más kellett (vitamin, fürdető, stb), ugyanúgy jártam el, mint ahogy 2. írta. Rendelési időben telefon, nálunk kirakják egy bármikor elérhető helyre.
2014. ápr. 24. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!