Menjünk le rendelésre felíratni tápszert, vagy meg kell venni teljes áron?
Figyelt kérdés
Eddig havonta kellett menni tanácsadásra, védőoltásra a gyerekorvoshoz, így nem volt gond a tápszer felíratása, mindig felírt egy hónapnyi adagot. Most viszont már két hónap múlva kell menni, amit én nem tudtam, így egy havi adagot írattam fel megint. Ha felírja a doktornő, akkor havi 4 ezer ft-ot meg tudunk spórolni, ami nem egy hatalmas összeg, de miért ne spórolnánk meg, ha meg lehet. Az a kérdésem, hogy ilyen esetben, simán elmegyünk a rendelésére, és ír fel vagy nem jár már tb alapon? Egyébként ekcéma miatt ha-s tápszert eszik a fiam, ezért írja fel a doktornő. Tejpépből is ha-sat kap, az is jóval olcsóbb, ha felíratjuk.2014. ápr. 24. 14:42
1/3 anonim válasza:
Persze hogy felírja. A doki nem csak rendelésekre van. Bármikor kellhet valamilyen recept. Feliratod és elmész érte.
2/3 anonim válasza:
En ilyebkor csak betelefonaltam rendelesi idoben h x doboz tapszerre lenne szuksegem es megyek a receptert. Siman kiirtak semmi kerdes nelkul. Irattasd fel mindenkeppen. Joval olcsobb termeszetesen.
3/3 anonim válasza:
Enyémek nem kaptak tápszert, de bármi más kellett (vitamin, fürdető, stb), ugyanúgy jártam el, mint ahogy 2. írta. Rendelési időben telefon, nálunk kirakják egy bármikor elérhető helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!