Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Hogyan lehet álometetni,...

Hogyan lehet álometetni, nektek sikerült?

Figyelt kérdés

nem mindig tudom felébreszteni a lányom, néha sikerül de akkor is félálomban úgy eszik h sok levegőt nyel s akkor még büfiztetni se lehet mert összeszorítsa az izmait vagy nem tudom mit csinál.

felsír h éhes 6óra alvás után is álmában, megeszik 10 ml-t majd összezárja a száját.

2014. ápr. 16. 06:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
3 hetesen szerintem csoda hogy 6 órát tud aludni. Szerintem még korai az álometetést erőltetni, jobb ha rendesen felkel, eszik, büfizik, sírdogál és csak aztán alzik el. másfél -2 hónaposan érdemes szerintem kezdeni, addig még muszáj minden etetés után büfiznie, nehogy álmában felbukja a kaját és megfulladjon. Az álometetés kezdetben nálunk szerencse kérdése volt, hogy sikerül-e egyáltalán. Akkor sikerül, ha az első nyöszörgésre kikapom az ágyból, fekve szopiztatok, őt is betakargatom, hogy melegben legyen, és még csak nem is simogatom, nehogy felébredjen. Ha túl hamar elalszik, akkor megbirizgálom a fülét, felébred-folytatja, aztán ha végleg abbahagyta, még hagyom pihenni egy kicsit. Ha megbüfiztetném, tuti felébredne, ezért azt kihagyom. Álmosan ugyiscsak kevés levegőt nyel.
2014. nov. 19. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!