Hogyan lehet álometetni, nektek sikerült?
nem mindig tudom felébreszteni a lányom, néha sikerül de akkor is félálomban úgy eszik h sok levegőt nyel s akkor még büfiztetni se lehet mert összeszorítsa az izmait vagy nem tudom mit csinál.
felsír h éhes 6óra alvás után is álmában, megeszik 10 ml-t majd összezárja a száját.
de be van feszülve az egész teste amikor felemelem..
a doki örül a súlyának, védőnő is azt mondja ha a súlygyarapodás jó akkor annyira van szüksége amennyit megeszik.
a szoptatással kapcsolatban pedig sokmindent kipróbáltunk, tápszert is azért kap a lefejt anyatej mellé mert védőnő szerint az is lehetséges h túl sok az anyatejben az oxitocyn. s lehet benne valami mert szoptatás közben én is alig bírok ébren maradni
na most pl felébredt, elernyedt, vállra raktam s simi nélkül is akkorákat böfizik.
most várom h kérje az ételt. nem gondoltam volna h ha gyerekem lesz várni fogom h sírjon, alig hallom a hangját.
amúgy eddigi hízása első héten visszanyerte súlyát, majd 230-230g. és 300 ml-nél nem eszik többet. (3,5kilóval született)
úgy tudom 150ml*kg. akkor szinte 600at kellene egyen. a súlygyarapodás pedig ha jól tudom 150 már jónak számít. Fene érti ezt.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
120 a szorzó a minimumnál.
az én lányom is keveset evett, én írtam egy kis füzetbe. valahova eltettem, kár, hogy most nincs előttem. Ő is iszonyat keveset evett és éjszaka nem kelt. ÉN keltem hozzá és álometettem és nem lett beteg.
én keltem hozzá hajnali 2kor és 5kor.
ezt hosszú ideig csináltam, muszáj voltam, tejtermelődés miatt is, meg tiszta ideg voltam, hogy nem hízik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!