Titeket nem idegesít, hogy ennyire túl van lihegve a szoptatás?
Szerintem az nem baj, hogy sok helyen mondják, hogy az anyatej a legjobb. Nyilván azért, hogy az, aki megteheti, az szoptasson, mert a babának jobb.
De ha vki nem tud szoptatni, akkor nem tud. Attól még nem veszélyezteti a gyerekét, nem lesz rossz anya.
Hogy miért kell pofákat vágni, azt én se értem.
2-es bizonyára nincs még gyermeked, vagy sikeresen szoptatsz, vagy egyszerűen ilyen szerencsés vagy, hogy te le tudod ezt sza..ni. Nekem nem megy ilyen egyszerűen. 3.-as Jó kedvre derített a válaszod! :D
1-es : Köszönöm a válaszodat!!!
kérdező, én inkább a tápszer miatt nyugtatnálak meg:)
sosem kaptam anyatejet, csak tápszert, mégis tökéletesen egészséges 30 éves nő vagyok, szinte sosem vagyok beteg, akkor is max. folyik az orrom+kapar a torkom. nem vagyok szellemileg se sérült, diplomám, nyelvvizsgáim vannak. elsőre teherbe estem és két gyönyörű, egészséges lányom született.
szóval a tápszer sem ördögtől való!
én szoptatok + tápszer, de abszolút nem értek egyet ezzel a hatalmas nyomással, amit a szoptatással kapcsolatban az anyákra gyakorolnak.
egyszer valahol azt olvastam, amikor egy anyuka szomorkodott, hogy nem tudja etetni a gyerekét, hogy gondoljon bele, így is ő eteti, így is ő neki a legfontosabb, nélküle nem tudna létezni a baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!