Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Hogy tudtok minden nap ugyanab...

Hogy tudtok minden nap ugyanabban az idoben furdetni pici babak eseteben?

Figyelt kérdés

Minden nap ugyanakkor eszik a babatok?

Kaja elott vagy utan van furdes?

6 hetesek vagyunk,de meg nem tudtam beloni a "pontos" idot,pedig nekem is es a babanak is jo lenne,gondolom.

Annyi fix,hogy furdes utan kaja es utana lefektetem.

Csak ez valahogy a napi kajalasok miatt csuszkal.

7-9 kozott kb.

2014. febr. 26. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
A fürdésnek kell fixnek lenni, a többi hozzá igazodik idővel.
2014. febr. 26. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, sose sikerül ugyanakkorra, arra figyelek, hogy kibírja kaja nélkül a fürdést, mert nálunk is fürdés után eszik és alszik. Szóval szerintem teljesen normális :)
2014. febr. 26. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem az a lenyeg, hogy mindig ugyanakkor, pl 7kor legyen furdes, hanem hogy mindig ugyanugy tortenjen. Pl.: jatek-furdes-eves-alvas
2014. febr. 26. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy pici baba napirendje folyamatosan változik. Mi is kezdtük a fürdést 7 körül, aztán tolódott 9-ig, most 8- fél 9 körül van, de tegnap pl. már 3/4 8-kor vacsizott. 7 hónapos. Nincs kőbe vésve semmi.

Eleinte fürdés-vacsi. Az utóbbi időben szopi-fürdés-vacsi (pép).

2014. febr. 26. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi 7-re lőttük be a fürdetést. Az első hetekben nem ment percre pontosan, mert igény szerint szopizott :) Aztán később, amikor már kialakult, hogy kb mikor eszik, akkor be tudod lőni a fürdetést is. Mi végül fél órát "csúsztunk", mert 7.30 lett a pancsizás ideje :) Most 16 hónapos, még mindig akkor fürdik.

Ne izgulj, nem kell mindent pontosan ugyanabban a percben csinálni, a lényeg, hogy legyen rendszer/sorrend!

2014. febr. 26. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!