Otthon született baba esetében ki, hogyan intézi a szükséges papírmunkát?
Arra gondolok, amit a kórházban a "körbejárós, adatgyűjtős néni" csinál (anyakönyv, taj szám, stb).
A hivatalos, bábás szülés, és a túl gyorsan lezajlott, "nem értünk be a kórházba" eset is érdekel.
Tudnád egy kicsit részletesebben ezt a saját magam intézem dolgot? Hol, kinél, hány napon belül.
Amúgy nem értem, miért kellene bemenni a kórházba ha már megszületett a gyerek intézményen kívül? Van egy barátnőm, ő konkrétan a kórház parkolójában szült meg, de utána úgy kezelték odabent mintha minimum leprás lenne, fel sem engedték az osztályra, a babájával nem is lehetett egy szobában (Péterffy).
Kedves második, a gyereket a gyerek háziorvosa is meg tudja vizsgálni, kötelező oltás meg csak egy van, a BCG, amit nem adatok be neki, tehát ez a két szempont nem szempont nálunk. :)
Harmadik, igen, komolyan érdekel. Az első kettő a zalaegerszegi kórházban született, de a harmadikkal máshogy tervezem, ezért érdekel. Az is opció számunkra, hogy osztrák vagy esetleg szlovén kórházba menni, ilyen kérdést is tettem fel pár hete, érdekelnének a tapasztalatok.
Nem értem ezt a hangvételt. Nincs fogadott bábám, még nem foglalkoztam azzal a részével.
És oké, mindenkinek lehet véleménye, de ha nem haragszol, most nem arra voltam kíváncsi, hanem arra, ki és hogyan intézi a papírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!