Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Otthon született baba esetében...

Otthon született baba esetében ki, hogyan intézi a szükséges papírmunkát?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amit a kórházban a "körbejárós, adatgyűjtős néni" csinál (anyakönyv, taj szám, stb).

A hivatalos, bábás szülés, és a túl gyorsan lezajlott, "nem értünk be a kórházba" eset is érdekel.

2014. jan. 21. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%
Nem válasz a kérdésedre, ezért elnézést kérek, viszont rettenetesen felháborít ez a fajta butaság így nem bírtam szó nélkül hagyni.
2014. jan. 25. 10:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Bar en nem vagyok erintett, mert a masodikat is korhazban fogom szulni, de a helyedben nem itt kerdezoskodnek, hanem olyan forumokon, ahol kifejezetten ilyen temaban jartasak/erdeklodok fordulnak meg.

A Napvilag szuleteshaz honlapjan eleg sok minden rajta van, nezegess inkabb ott korul vagy akar hivd fel oket, gondolom segitenek, de legalabb utba iranyitanak.

2014. jan. 25. 11:53
 13/13 anonim ***** válasza:
43%

[link]

Mielőtt nem adatod be a kötelező oltásokat, ezt olvasd el! Szerintem a gyerekednek meg kéne adni minden esélyt a boldog életre, s nem kitenni a súlyos betegségeknek. Betegítsd meg sját magad, de ne Őt!

2014. jan. 27. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!