Családi adókedvezmény érvényesitéséhez-folyòsitásához mi szükségséges magzat esetében?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 17:44
1/15 anonim válasza:
igazolás a dokitól, h 91 napos elmúlt a magzat.
2/15 anonim válasza:
igen, de pörögjetek rá mert asszem most van a leaádsi határideje és a nyilatkozatot mindkét fél munkáltatójának alá kell írnia.
3/15 anonim válasza:
Magzatra viszont azt is nézni kell, hogy az apa a férjed-e. Ha igen akkor ő is igényelheti ha nem akkor viszont csak te,és majd szülés után veheti igénybe az apa ha úgy akarjátok.
4/15 anonim válasza:
Bocs, hogy offolok: 2., és ha vkinek mondjuk még csak 50napos a magzat?? Majd csak utólag vehetem akkor igénybe vagy a 91. napos korától, mondjuk akkor márciustól? Vagy évközben nem lehet igényelni?
5/15 anonim válasza:
Év közben is bármikor lehet igényelni, attól a hónaptól jár amelyikben betölti a 91. napot a magzat.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.És ez kb milyen összeg havonta??
2014. jan. 30. 18:59
9/15 anonim válasza:
Attól függ mennyire van bejelentve, de max 10 ezer egy gyerekre.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!hàzassàgban élünk sajna én minimàlbéren vagyok bejelentve férjemnek magasabb a jövedelme!!ha februàrba beviszem a nőgyògyasztól a papirt akkor márciustól jàr?
2014. jan. 30. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!