Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Anyukák (akik bár szerettetek...

Anyukák (akik bár szerettetek volna, mégsem tudtatok szoptatni), nálatok kiderült az ok, hogy miért nem megy a szoptatás?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 13:19
1 2
 11/11 VSM ***** válasza:

08:36-os vagyok, lemaradt pár gondolat.

Én ezeket ittam: Laktoherb tea, Naturland szopi tea, Mecsek tejszapoeitó tea, Maci kávé, Kecskeruta tea, görögszéna mag, gyümiteák, alkoholmentes sör, Karamalz, csokievés, sima víz ivása,napi 1 liter baracklé ivás 3 napon keresztül,napi legalább 3 liter folyadék, de 4 biztos bement minden nap, köménymag leves tojással heti 2-szer, krumplileves, sok pihenés, vagy mindezeket keverve, de semmi változás. Homepoátia nalam kizárva, egyedül azt nem vagyok hajlandó még kiprobálni. Még a DM Babylove szopiteát kipróbálom, de aztán feladom a szaporitási kisérletezgetést.

Amennyit tudok azt lefejem neki, megkapja üvegből,aztán annyi...

2014. jan. 30. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!