Milyen tápszert érdemes íratni? ár és minőség függvényében.
Figyelt kérdés
7 hetes a babám, szoptatom, de pótolni kell neki és HA-s tápszert javasolt az orvos. Hipp ha1-et írt fel, amin nincs is támogatás és 3200ért akarták adni a patikában - a rossmannban "csak" 1700 - Humana-t kapott végül - az is1600 receptre, de 2 napja amiota kapja sokat sír. azt nem értem, hogy ha valakinek kevés vagy nincs teje annak a gatyája menjen rá a tápszerre???2013. nov. 9. 08:47
12/17 anonim válasza:
már amelyiket.. a fermentáltat pl. 1 éves korig.
13/17 anonim válasza:
Jó de utána is enni kell valamit, és a hús gyümölcs se lesz olcsóbb.
14/17 anonim válasza:
igen, ez igaz. mondjuk a gyerekvállalásnál ennek is benne kéne lennie a pakliban, hogy mi van ha tápszeres lesz..
15/17 A kérdező kommentje:
9es. köszönöm, a patikában is azt javasolták, amit te. kipróbáljuk, hátha attól nem fáj a hasa.
2013. nov. 10. 20:47
16/17 anonim válasza:
Nestle lactogen harmony! :)
900gr 950ft receptre! :)
Hasfajasra, puffadasra, szekrekedesre, és bukasra is jo.
Én imadom hogy fem dobozban van, így van már praktikus dobozom a lisztnek, zsemlemorzsanak stb.. :)
mellesleg ha nincs allergias a csaladban, akkor felesleges a HA tápszer.
17/17 A kérdező kommentje:
16os jogos. valóban nincs allergiás, de a védőnőt nem tudom meggyőzni, hogy felesleges a HA-s
2013. nov. 11. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!