Tényleg felpuffadnak a babák a tápszertől?
13-as az hogy olvastál 1-2 anyukától ilyet, az nem egyenlő azzal hogy az anyatejes babák pufik... NEM?
Nekem speciel pedig annyira nem jönnek be a nagyon hurkás babák, ezért is örülök hogy anyatejes szép arányos a fiam :)
Én nem akarok senkivel sem netharcolni, csak a saját véleményemet, tapasztalatomat írtam le...
Egyébként azért írtam a túletetésről, mivel az ételtől gyarapodnak a picik, és ha túl sok ételt kap, akkor ugye túl "jól" gyarapodhat...
Az anyatejre viszont azt mondják, hogy abból nem lehet túl sokat adni... amíg a tápszerre ez nem igaz, ahogy én tudom.
Nem a tömés nem tömés miatt kérdeztem, valamit ennie kell,nem a napfénnyel táplálkozók közé tartozunk.
Örülök,hogy eddig anyatejes volt,de a tápszertől se fogok kétségbe esni!
Csak próbálnám kiokoskodni,hogyan kell megoldani,hogy kapjon részben anyatejet (nemcsak neki jó,hanem nekem ís) pótlásnak tápszert,de közben be kéne vezetni az ételeket..
Sem a fiam, sem a lányom nem kapott egy csepp tápszert sem, csak anyatejet, de mindkettő olyan kövér volt 1 éves korukig, hogy nem győztem a combjukon a három redőt hintőporozni. Soha nem láttam ilyen dagi tápszeres babákat.
Valamilyen tejet mindenképpen adnod kell neki és ha az anyatej kevés, akkor meg kell barátkoznod a tápszer gondolatával. Még szoptatási tanácsadók is azt vallják, hogy ha végképp nem elég az anyatej, akkor nem a hozzátáplálás a megoldás, hanem a tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!