Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Tényleg felpuffadnak a babák...

Tényleg felpuffadnak a babák a tápszertől?

Figyelt kérdés
Kislányom most 4 hónapos, megy el a tejem. Gyorsítsam be a hozzátáplálást vagy ne dőljek be a híreszteléseknek, hogy a tápszeres babák pufókabbak, és hagyjam, hadd cumizzon?
2013. okt. 9. 08:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
41%
Butaság. Ezt az ilyen 2. válaszoló fajta buta emberek terjesztik. Én is tápszeres voltam a 80-as évek elején és érdekes a képeken sem puffadt, sem torz nem vagyok, úgyhogy már akkor sem volt ez igaz, ma pedig már pláne. Ellenben nagyon sok pufi anyatejest látni.
2013. okt. 9. 12:43
 12/24 anonim ***** válasza:
31%
11-es anyatejjel nem lehet túl etetni a babát... még tápszerrel igen! Hülyeségeket írsz! Az anyatejes babák nagyon is szépek!
2013. okt. 9. 12:46
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
Ki írt túletetésről illetve csúnyaságról? Próbáld értelmezni a mondatokat, mielőtt ostobaságokat írsz. Nem bántottam az anyatejes babákat, itt is számtalanszor olvashatod, hogy maguk az anyukák írják le, hogy igenis pufi az anyatejes babájuk. Mellesleg nálam a pufi baba nem egyenlő a csúnya babával, sőt. Ellenben az anyatejes baba sem szebb semmivel sem, mint a tápszeres.
2013. okt. 9. 13:07
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Kezdődik az anyatej vs. tápszer... egyik se különb a másiknál, mindkettőn fel lehet nőni, a gyereken nem fog látszani sose, hogy anyatejet kapott vagy tápszert.
2013. okt. 9. 14:53
 15/24 anonim ***** válasza:
36%

13-as az hogy olvastál 1-2 anyukától ilyet, az nem egyenlő azzal hogy az anyatejes babák pufik... NEM?

Nekem speciel pedig annyira nem jönnek be a nagyon hurkás babák, ezért is örülök hogy anyatejes szép arányos a fiam :)

Én nem akarok senkivel sem netharcolni, csak a saját véleményemet, tapasztalatomat írtam le...

2013. okt. 9. 15:15
 16/24 anonim ***** válasza:
27%

Egyébként azért írtam a túletetésről, mivel az ételtől gyarapodnak a picik, és ha túl sok ételt kap, akkor ugye túl "jól" gyarapodhat...

Az anyatejre viszont azt mondják, hogy abból nem lehet túl sokat adni... amíg a tápszerre ez nem igaz, ahogy én tudom.

2013. okt. 9. 15:20
 17/24 anonim ***** válasza:
Értem. És gondolod, hogy a tápszeres táplálás egyenlő azzal, hogy az anyukák addig tömik a gyerekbe az ételt, amíg ki nem durran? Tájékozódj, mielőtt olyanról írsz, amiről fogalmad sincs. Az a baj, hogy nem akarod felfogni amit írok, csak hajtod, hogy mennyire örülsz annak, hogy gyönyörű, anyatejes babád van. Én pedig annak örülök, hogy szép, arányos, egészséges fiam van, függetlenül attól, hogy mit evett pici korában. És nem, nem 1-2 anyukától hallottam már, hogy pufi az anyatejes babája, mert bár túletetni biztosan nem tudod (nem értek hozzá, csak 2 hétig szopott a fiam), de attól még hízik az a baba rendesen az anyatejtől is. Na mindegy, ez meddő vitának tűnik veled, úgyhogy én itt be is fejeztem. Szép napot.
2013. okt. 9. 15:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem gondolom hogy mindegyik anyuka tömi, de én ezt már írtam is korábban... hogy nem mindegyik tápszeres hurkás, de köztük igenis gyakoribb. Oké, szerintem is hagyjuk :) Szép napot Neked is!
2013. okt. 9. 15:35
 19/24 A kérdező kommentje:

Nem a tömés nem tömés miatt kérdeztem, valamit ennie kell,nem a napfénnyel táplálkozók közé tartozunk.

Örülök,hogy eddig anyatejes volt,de a tápszertől se fogok kétségbe esni!

Csak próbálnám kiokoskodni,hogyan kell megoldani,hogy kapjon részben anyatejet (nemcsak neki jó,hanem nekem ís) pótlásnak tápszert,de közben be kéne vezetni az ételeket..

2013. okt. 9. 21:51
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Sem a fiam, sem a lányom nem kapott egy csepp tápszert sem, csak anyatejet, de mindkettő olyan kövér volt 1 éves korukig, hogy nem győztem a combjukon a három redőt hintőporozni. Soha nem láttam ilyen dagi tápszeres babákat.

Valamilyen tejet mindenképpen adnod kell neki és ha az anyatej kevés, akkor meg kell barátkoznod a tápszer gondolatával. Még szoptatási tanácsadók is azt vallják, hogy ha végképp nem elég az anyatej, akkor nem a hozzátáplálás a megoldás, hanem a tápszer.

2013. okt. 9. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!