Tényleg felpuffadnak a babák a tápszertől?
Kislányom tápszeres volt és 1 évesen 8 kg volt.
Kisfiam is tápszeres volt, ő 10 kg volt 1 évesen.
Mindketten csak 3 hónapig kaptak anyatejet.
Tehát a válaszom egy határozott NEM
Sok tápszeres babának csúnya puffadt feje és teste van ez igaz.
Szerencsére a lányom anyatejes volt 6 hónapig, gyönyörű teste van, nem pufi.
Igen van benne vitamin.Sőt ha tápszerezel, akkor a havi konakient sem kell adni a babának.Csak az anyatejes babának kell adni.(csak gondoltam szólok ha elkezdenél tápszerezni)
Hát én nem tudom hogy puffadnak-e..az én kislányom fél éves koráig dagi volt a beceneve, mert olyan édes kis hurkás volt..még nyaka se volt..most már 2,5 éves, és egyáltalán nem dagi..szép formás kislány.Ő tápszeres volt.
Viszont kisfiam 10 hónapos, még 1 csepp tápszert sem kapott.Ő egyáltalán nem volt soha hurkás..nem mondom hogy vékony, mert szép formás ő is..csak hát nem hurkás.Mondjuk már most több mint 9 kiló..meg nagy súllyal is született, több mint 4 kiló volt.
Szerintem simán elkezdhetsz kóstoltatni vele.Legalább szokja a pici a kanalat is.Én mind két gyerekemnél elkezdtem 4 hónaposan a hozzátáplálást, anyatej/tápszertől függetlenül.És ha még így is éhes marad, akkor a tápszertől pluszba semmi baja nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!