Doki javasolta most hogy a tápszert kamilla teába tegyem a kisfiamnak hátha könnyebben kakil, egy filtert mennyi vízhez tehetek?
Hát akkor elég hülye a dokid,mert a kamilla teát csak átmenetileg szabad használni,folyamatosan nem szabad!!!És ha van kaki gond,akkor az nem fog pár alkalomtól rendbe jönni,váltsatok tápszert!!Tudom,mert az én kisfiam is küszködött a kakival(3 hétig adtam neki cukros kaimlla teát,de csak ideig-óráig volt jó,nem hozta rendbe),a 6. féle tápszer segített a kisfiamnak a kakiban,azóta nem fáj a hasa sem.Mi Milumil Komfort 1-est meg Humana Digest Plust használunk felváltva.Egyik nap az egyik fajtát kapja,másik nap meg a másikat,így beállt szépen,naponta 1x kakil,mennek a pukik is.Kap még a tápik mellé BioGaia cseppet is.
De egyébként én még ilyet nem hallottam,hogy kamilla teába lehet tenni tápit :/
Egyébként egy filtert 150 ml(1.5 dl)vízbe kell tenni.
5 és fél hós baba anyukája
Köszi a válaszokat,ideiglenes megoldásnak javasolta a doki,kisfiam elmúlt két hónapos és havi 7-8 doboz tápszer kell neki,nah most amit eszik 625ft egy doboz a sensitiv pedig 2000körül lenne,ez nekünk nagyon sok havi szinten :( szeretnék minenből a legobbat megadni neki da sajnos anyagilag nem éppen tudom megengedni.Végül is annyira nem vészes a helyzet nála,keményebb a kakija de figyeltem az utóbbi napokba annyira nem erőlködött neki.Valakinél olvastam hogy ő is kamillába csinálta a doki javaslatára csak nem találom ki volt az,most azt a praktikát csinálom nála hogy picit több vízzel készítem a tápit neki meg néha egy kis kamilla tea.Utolsónak:nem tudom az mennyire jó neki ha ennyiféle tápszert eszik egyszerre?Védőnő még annyit javasolt hogy ha eléri a 4.hót akkor próbálkozunk gyümivel,hátha akkor már kevesebb gond lesz (remélem)
még egyszer köszi mindenkinek
Utolsó vagyok:
A gyerekorvosunk tud róla,hogy 2fajta tápit kap,mert ő javasolta,hogy csináljuk így.Meg ő mondta azt is,hogy adhatom neki felváltva.
Kamilla tea rendszeres fogyasztása tönkre teszi a bélbolyhokat!
Ha széklettel vn gond!
Anyalevél teát főzz szalamsárgára s csk 2 teáskanállal adj a gyerkőcnek!De ezt úgy is kitapasztalod majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!