Melyik tápszer van kimondottan székrekedésre?
1 hónapos a babám. Beba HA Sensitive-el kezdtük, de ettől nem tudott kakilni, csak szélcsővel és kamillateával. 2 napja lecseréltük Novalac IT-re. Tegnap sikerült kakilnia nélküle is, de a kakija nagyon sűrű volt,zöld és rengeteg. Ma erőlködött szegény, de semmi. Kedden megyünk a dokihoz, és ha addig nem változik a helyzet, akkor másfajta tápszert kérek. A Milupa Fermentált-ra gondoltam, mert az elvileg erre jó, de van, akinek az se vált be :(
Segítsetek, melyik tápszer van kimondottan erre a problémára? Köszönöm
1. igen, én is így tudom. nem próbáltam, mert így is sokat bukik :(
2. akkor lehet érdemes lesz a fermentáltat íratni.
attól félek, hogy mondom a dokinak mit írjon, és leolt, hogy nem kívánságműsor..
elvileg a Lactogen Harmony is erre van.. valaki ismeri?
köszönöm nektek :)
köszönöm a válaszod, azt hiszem igazad lesz :) most megint sikerült segítség nélkül kakilnia, igaz erőlködött és sírt kicsit, de kijött a cucc.. az normális, hogy a végén a kaki már nem zöld, hanem sárga? egyébként 2 napja eszi ezt a tápszert.
lehet azért sűrű még a kaki mert még "tisztul"?
Szia!!!
Mi is ettük a Bebát, de székrekedése volt.
Áttértünk a milumil kofort 1 -re 100% ék eredmény.
Bár most már a Milumil peptit eszi a manóm.
A fermentált leginkább arra szolgál ha sokat bukik vissza.
Kérd ki az orvosod-védőnő tanácsát.
4es vagyok.
Egyébként mi ugyan így jártunk ahogy ti.A BEBA-val keztuk mi pro 1est ettunk. Sokáig semmi széklet csak szenvedés.Ha volt is akkor zöld. Aztán felírattam ezt a NOvalac IT-t és megoldotta a problémát. Néha azért még picit szenvedett, de legalább kijött még ha nagy nehezen is.:) A zöld kaki teljesen normális a HA (hypoallergén) tápszertől van. Majd kitisztul már belőle ha nem eszi. A Novalac nem HA, attol nem lesz zöld a kakija. Minden jot kívánok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!