4-én lesz 1 hónapos a kisfiam. Fele anyatejet és fele Nestlé Beba Start H. A. tápszert kap. Melyik a legjobb tápszer, amitől nem fájna a hasa és nem csinál székrekedést? Mit adhatok neki hasgörcsre, székrekedésre?
Szia!
Görcsökre nekünk az Infacol csepp vált be!Minden kaja előtt adtam a lánykámnak.
A testvéremnek az Espumisan csepp volt a hatásos.
A hőmérőzés helyett próbáljátok meg a szélcsövezést. Kíméletesebb. A gyógyszertárba lehet venni, pár száz ft. (ez egy vékony gumicső, amit bekensz babaolajjal és azt tolod be a baba popsijába, a babó lábait bokánál összefogod, a pocija felé nyomod , bedugod a csövet. Rajta van, hogy melyik végét kell betolni. A hatás nem marad el:)
Sajnos tápszerben nem tudok segíteni, mert mi nem ettünk.
Remélem valamelyik segít a kisfiadnak.Boldog babázást:)
Az én gyermekem Humana HA1 tápszert eszik, naponta 1- szer mindig van széklete, nam igazán hasfájós, ha ritkán elő is jön, akkor nálunk az Infacol vált be.
A hőmérőzést szerintem felejtsétek el, megsérthetitek vele, inkább tornáztasd egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!