A tápszeres babák miért úgy néznek ki mint egy felfújt lufi? Szinte az összes olyan mint egy Michelin figura. A szoptatós babák viszont csinos, átlagos formák.
Ez nem igaz! A nagy fiam anyatejes volt és szép formás.
A kisebbnél beteg lettem és el kellett apasztanom magam, 4 hónapos korától tápos, de azóta alig hízik. Kb. fél kg-val kevesebbet nyom, mint anno a bátyja.
Mégis hogy a bánatba tudsz te egy ártatlan csecsemőt Michlelin figurához hasonlítani, és ledegradálni??????? Akárkinek a gyereke is legyen????
És te még anyának nevezed magad? Paraszt.
Nekem pl a kisfiam is tápos és a most 11 hónapos lányom is az !!
Egyáltalán nem bánom,persze egyszerübb lett volna cicizni de ha nem ment akkor ez van!
Viszont visszatérve a kisfiam 4,5 éves és vékony mint egy nádszál,16 kg ,a lánykám viszont mint egy Michelin baba és igy szép és imádom!! ja 10 hónaposan volt 9kg
Apuka vagyok kérem szépen.
Nem haragszom senki véleménye miatt,én a környezetemben ezt tapasztaltam.
A lufis megfogalmazást pedig értsétek úgy,hogy olyan "sima,feszesen felfújt", kvázi nem az a hurkás,zsírpárnás kinézetű.
Lehet tovább szitkozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!