Tényleg nagy 27 hónapos kisfiam? Szerintem átlagos.
enyém 2 évesen 96cm és 15 kiló volt :D
én azért mondjuk óriásinak nem mondanám... de tényleg magas :)
most 3,5 éves, 105cm és 18 kiló :)
magas, teljesen átlagos testalkatú. oviba ő a legfiatalabb, a következő kisgyerek is 4,5 éves már :) magasságilag nem lóg ki :D
Az enyém extra picike, hozzá képest tényleg óriás a tiéd, 85 cm és 10 kg volt ennyi idősen. Most 2 és fél éves, de nem sokkal nagyobb most sem.
A többi átlaggyerkőctől nem különösebben tér el a kisfiad, esetleg kicsit magasabb náluk, de csak 2-3 centivel. Súlya is átlagosnak mondható, főleg a fiúk között.
Amúgy én is 3 évesnek nézném, de másképp vagyok beállítódva a "törpikém" miatt.
Önmagában nem csak a súly és magasság számít, hanem az alkata.
Unokahúgom méretileg nem nagyobb mint az átlag, de nagyon kerek az arca (nagy a fejmérete is, de félre ne érts, mert így is cuki), és valahogy szélesebb a válla stb, emiatt mindenki idősebbnek nézi!
Amúgy nemrég írta ki valaki, hogy a lánya 2,5 évesen 102 cm és 15 kg. Na hozzá képest kicsi a fiad. :)
Amúgy mindegy is. Majd 20 éves korukban elválik, ki mekkora, de leginkább az, hogy mire vitte.
:)
A Fiam 4310 el es 58 centivel szuletett, 24 honapos statuszon volt 100 centi es 16 kilo. 2 evesen 3-4 eveseknek valo ruhai voltak. Most 3 eves 4-5 eveseknek valo ruhai vannak.
A tied se picike. De sebaj :) a felmenok kozt hasonlit valkire ha nem ti vagytok nagyobb termetuek.
Parom tesoja a csaladjukban a legkissebb 180 centi a 4 fiu kozul a legmagasabb 198. Imadom a magas pasikat bizom benne hogy az en fiam se lesz picike. En atlag magassagu vagyok 170 centi.
Kisfiam 29 honaposan 90cm es 13.5 kg.
Nekem is azt mondtak, hogy nagy. De nem az! A dokinenink szerint atlagos.
Szerintem a te kis Mazsolad is ok. Arrol nem is beszelve, hogy ha tiszta izom, annak sulya van.
Én lányom is ekkora volt ennyi idősen, 3 évesen 104 cm és 16 kg. Őt is szokták kicsit nagyobbnak nézni de azért nem annyira jellemző.
A fiam ennyi idősen 98 cm volt és 12 kg, őt se nézték többnek igazából, a velünk egykorú fiúk (vagy csak mi vagyunk magasakkal körülvéve) mind ekkorák voltak mint ő. Az ovis csoportból se lógott ki 2 évesen 105 cm volt és 14 kg.
Most 5.5 éves 119 cm 19 kg teljesen átlagnak mondható az oviban (20 fiú van a csoportjában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!