A tápszeres babák miért úgy néznek ki mint egy felfújt lufi? Szinte az összes olyan mint egy Michelin figura. A szoptatós babák viszont csinos, átlagos formák.
Talán a megfogalmazás: "felfújt lufi...az összes olyan...a szoptatós babák viszont csinos..."
És azért, mert egyszerűen ez így nem igaz. Ilyen egyszerű.:)
Azért, mert a kérdezőnek speciel nem tetszenek a gömbölyű, netán "felfújt lufi" babák, kicsit másképp is fogalmazhatott volna. Más se írta, hogy nem bírja a "csontikat", aki nincs 1 évesen 15 kiló...talán ezért lehet bántó.
Az általad linkelt cikk azb ÁTLAGOSAN fejlődő tankönyvi babákról szól gondolom te is hallottál már olyanról hogy az ÁTLAG az nem mindenki, vannak kivételek is.
Én provokálásnak tartom továbbra is annak ellenére mint írtam hogy anyatejes volt minden gyerekem és volt közte "lufifejű" és csinos átlagos is ha ennél az érdekes jelzőnél akarok maradni...
Az általam linkelt táblázat szerint egy 6hónapos 9.7kg-os baba már nagynak számít.
Akkor most ez az ország tele van szerintetek óriás bébikkel?
Mert amilyen sokan írtátok hogy 11-12 kg félévesen abból ezt lehet leszűrni.
Azért 4 hónaposan 11 kg bárhogy is nézzük, már betegesen sok, ezt minden bántás nélkül írom.
Ennyi egy 1 éves gyerek súlya kellene, hogy legyen.
értem én a kérdezőt, csak rosszul tette fel a kérdést. Az én környezetemben is a tápszeres babák tényleg felfújtak, a fejüknél fogva, nem is tudom hogyan írjam. Én már sokszor gondolkoztam ennek a biológiai megvalósulásán. Sogórnőm fia is első héttől tápszeres és komolyan, hatalmas fénylő börú feje volt, mások szóltak, hogy nincs-e baj. :)
való igaz lehet, hogy amelyik gyereket tömik, azok lesznek ilyenek, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!