Újszülöttnek milyen tápszert ajánlanátok? Nektek melyik vált be?
Beba Pro H.A Start-ot használtunk, semmi panasza nem volt a kislányomnak.
Ha megszületett a kicsi, a kórházi gyerekorvossal beszélj, Ő fogja úgyis legelőször felírni.
Kérdező, nagyon sajnálom. :(
Viszont, ilyen esetben szerintem érdemes lenne megpróbálkozni a donor női tejjel. Ha gondolod, szívesen segítek az anyatej-keresésben, kapcsolatban állok szoptatási tanácsadókkal, szakemberekkel.
Hát én inkább adom a babámnak a tápszert, mint a donor női tejet...ki tudja épp hány hónapos az ő babája, mivel táplálkozik, stb. szerintem sokkal tisztább, ha tápszert kap ilyen esetben a baba.
Már a kórházban is kapott az enyém tápszert, ott Humana HA Start-ot használtak, azt is írattam utána a gyermekorvossal és a mai napig azt használjuk, most 7 hónapos. Székletére nem volt hatással, bukós a babám, de nem a tápszertől!
Én inkább azt választanám, amiben 3x annyi összetevő van.
De mindenki dönt, ahogy jónak látja.
Szia!
Nekünk a kórházban a Milupa Milumil-t írták fel, igazából teljesen jó volt,de pár napja barátnőm ajánlotta a Milupa Fermentált ami hasfájós babáknak jó, meg sokat bukó babáknak. A kisfiam hasfájós ezért megkérdem az orvost hogy írja fel hogy kipróbálhassuk. Tegnap óta ezt kapja és tetszik neki, egyenlőre a hasfájás (ami amúgy már nem volt olyan mértékű mint az első hetekben) nem szűnt meg és még mindig sokat erőlködik a kakilás miatt, de tudom hogy kell pár nap amíg elkezd segíteni a tápszer.
Én amúgy összevissza nem szándékozom váltogatni, megmondom őszintén hogy annyira nem olvastam utána a tápszereknek, hogy fogalmam sem volt hogy van másfajta is mint a Milumil.
7hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!