Mi a teendő, ha nem akarom, hogy legyen tejem? A programozott császárnál tényleg nagyobb az esély arra, hogy nem fogok tudni szoptatni?
a császárt választó és anyatej megvonását tervező nők inkább ne szüljenek gyermeket!
nézz szembe a félelmeiddel te magad és ne kényszerítsd a csodálatos új életet nem természetes körülmények közé!
nem kötekedésből, de a császárt nem nagyon szokták választani. Akkor sem ha programozott, persze vannak esetek, amikor igen, de ez elég ritka. Az meg, hogy a kérdező nem akar szoptatni, az az ő dolga. Nyilván tudja, hogy mit miért akar vagy nem akar, de ettől még nem szereti kevésbé a gyerekét, és ettől még nem lesz rossz anya!!!!
Szóval, kedves kérdező, szerintem bátran fordulj az orvosodhoz.
eaposztrof,hogy te mekkora egy bunkó se..fej vagy!
valami gyökér ősanya lehetsz vagy még szánalmasabb
azt meg végképp nem értem sokaknál,hogy miért kell valakit elítélni és rossz anyának beállítani mert,egy dolog a szoptatás,nem ad élményt és nem akarja csinálni,egyszerűen undorodik tőle.Én is így voltam,soha életembe nem szerettem,sőt a hátamon a szőr felállt ha valaki a mellemhez ért,szóltam nem fogok szoptatni,rá akartak beszélni,úgy sem szoptattam,felnőtt a gyermekem szeretet és éhség érzet nélkül is és kiegyensúlyozott boldog.Nem a szoptatáson múlik a gyermek lelki élete,hanem azon,hogy milyen családi légkörbe nő fel,sokat van simogatva,dédelgetve,nem hangosak a szülők,nincs harag köztük.Szoptatott gyerek is lehet rosszkedvű,mert az anyjáék ütik vágják egymást otthon,meg egyebet sem hall csak a veszekedés.
Húú,akkor most én vagyok a világon a legrosszabb anya,mert nem szoptatok majd.De igazából nem érdekel,hogy itt mit gondolnak rólam...
eaposztrof:
Légyszi ne te mondd már meg,hogy ki vállaljon gyereket és ki nem.Gondolom te szuperanya vagy,aki napokig szenvedett,csak hogy természetesen szüljön és a gyerekedet minimum 3 éves koráig szoptattad,nehogy "ne természetes körülmények között fejlődjön".Lehet,hogy neked ez jó,de nekem egyáltalán nem.Mindenki más,ezt el kellene fogadni,nem ráerőltetni az akaratunkat másokra...
A normális válaszokat köszönöm utólag is!
Sajnálom ezt a kisbabát. Születése után ösztönösen vágyni fog az anyamellre, az érintésére, az illatára és a szájába lesz dugva egy cumisüveg.
Sajnálom az összes ilyen kisbabát. És az ilyen anyák szavahihetősége erősen megkérdőjelezhető, mikor azt állítják, hogy kutya baja sincs a gyereknek, mikor a legalapvetőbb dolgot nem képesek megadni.
Utolsó,köszönjük szépen az aggódást,jól vagyunk!
Nem azon kéne pattogni,hogy a másik mit hogy csinál.Mindenki úgy neveli a saját gyerekét,ahogyan szeretné,ez pont nem olyan,amit más ember megmondhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!