Mi a teendő, ha nem akarom, hogy legyen tejem? A programozott császárnál tényleg nagyobb az esély arra, hogy nem fogok tudni szoptatni?
Minek vállaltál gyereket, ha már most, még a világrajövetele előtt azon gondolkodsz, hogy hogy tagadd meg tőle, amire szüksége van?
Iszonyú sok önfeláldozással jár egy gyerek, a szoptatás kismiska a többihez képest!
És miért nincs benned annyi bátorság, hogy leírd, miért döntöttél így?
Én nagyon rossz anyának érezném magam, ha lenne tejem és szándékosan elapasztanám, ergo megfosztanám a gyermekem a legtermészetesebb tápláléktól.
Állandó lelkiismeretfurdallás gyötörne.
Bár én eleve sosem tennék ilyet.
Sokszor kellemetlen a szoptatás (fáj a mellbimbóm, leszakad a derekam, éjjel a férjem nem tud segíteni, csak én szoptathatom ), mégis mindezek ellenére hálás vagyok, hogy van tejem és nem kell mű tápot kapnia.
Ha egészségügyi oka van az más, de így, hogy nem írsz semmit csak arra tudok gondolni, hogy vagy idegenkedsz a szoptatástól, vagy félted a melleid szépségét.
Nem szeretem ezeket a provokatív kérdéseket.Itt van az,hogy egy értelmes gondolatot nem lehet felvázolni,mert csak a másik szapulása van.Lehet a kérdező pont azért nem meri leírni nekünk,mi a gondja a szoptatással,mert egyesek máris neki esnek,mégpedig kulturálatlan módon.Nem értem,miért kell egy tapasztalatlan,kezdő anyukát/kismamát,olyan jelzővel illetni,hogy még meg sem született kisbabája,máris milyen rossz.Így ismeretlenül is mellen vágna egy ilyen mondat.Lehet a kérdés kiírója nem vár segítséget,de szerintem a kedves,de legalább nem trágár formában megfogalmazott vélemények jól jönnének neki.
Egy anyuka az esetek többségében a legjobbat akarja gyermekének,nem hiszem,hogy a kérdező esetében ez másképp lenne.
Ha gondolod írj privát üzenetet!
Bromocriptin. Azzal apasztják a tejet.
Én is utáltam szoptatni (próbáltam megszeretni esküszöm de nem sikerült) mégis szoptattam mindkét gyerekemet 1 éves koráig, fejtem szedtem mindenfélét amikor kevesebbnek tűnt a mennyiség, szenvedtünk vele stb. fájt minden bajom volt mégse gondoltam hogy itt most én lennék a fontos.
De nem vagyunk egyformák.
Biztos nem akarja hogy a melle megváltozzon, de sajnos az már a terhességtől megváltozik.
Lehet kínos neki, félti a műciciket, vagy ilyesmi...
Amúgy nekem is programozott császárom volt, nekem napi kettő oxitocint nyomtak, és be is indult a tejem már a harmadik nap.
De ha nem kapsz oxit, akkor meg nem húzódik össze a méhed.
A szoptatás ebben is közreműködik, a saját egészségednek sem tesz jót a nem szoptatás, de te tudod :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!