Mi a teendő, ha nem akarom, hogy legyen tejem? A programozott császárnál tényleg nagyobb az esély arra, hogy nem fogok tudni szoptatni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 21:03
11/44 A kérdező kommentje:
Írtam én valahol olyat,hogy nem szeretném a babánkat?
Vagy egyeseknél az a szeretet jele,hogy éjjel-nappal szoptatják a picit?
Hoztam egy döntést,amit egyetlen válasz sem fog befolyásolni és kész.
2013. jan. 25. 21:43
12/44 anonim válasza:
A tescos nápolyiról sem tudták eddig, hogy mérgező.
Most bevonták, aztán aki eddig azt ette, az most így járt.
13/44 anonim válasza:
a szoptatás nem gáz, én sem tudtam elképzelni, de csak belejöttem:)
buta döntés!
14/44 anonim válasza:
Tuti valami tini provokatív kérdése ez.
15/44 anonim válasza:
Nem biztos. Én pl. nem szerettem szoptatni, de 14 hónapig csináltam. Most meg nem szeretem, ha a férjem hozzáér a melleimhez, mert nem jó érzés. DE, ha lesz testvér, akkor őt is szoptatni fogom. Nem leszek önző.
16/44 anonim válasza:
Nekem programozott császárom volt és már másnap szó szerint ömlött a tejem,éppen ezért szerintem a császár nem befolyásolja(pedig nekem is sokan mondták,h nehezen fog megindulni). A dokid biztos tud rá valamit mondani. Nem nyaggatni akarlak,mert ez mindenkinek a saját döntése csak annyi,h anno én is picit óckodtam a szoptatástól,de most imádom. Hozzáteszem addig akarom szoptatni mig nem tudja kimondani,h cici:) utána már nem. Várd meg mig megszülsz és akkor dönts. Nekem a kisfiamat amint rám tették már kúszott oda... Jó babázást!
17/44 anonim válasza:
Ez egy kérdés,aki nem tudja értelmezni azért miért kötekedik ? Nem mindenki egyforma...attól,hogy ti leírjátok neki amit valószínű ő is tud még nem tudjátok rávenni a szoptatásra! Beszéld meg a dokiddal még szülés előtt!
18/44 anonim válasza:
nem nagyobb, a tej nem függ a szülés módjától, császármetszés esetén max kicsit később indul be
de ezért senki nem fog programozott császárt csinálni
19/44 anonim válasza:
van ilyen bogyo.nekem nem irtak fel. a környezetem kényszeritett h szoptassak.nagyon rossz emlék marad.azota is rosszul vok ha férjem szex közben hozzaér.ez pedig probléma a hazaséletünkben.
20/44 anonim válasza:
elözö vok.tapszeres voltam anya betegsége miatt.25évvel ezelöttröl beszélünk és sem kövér sem beteges nem voltam soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!