Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Babavízből hogyan csináljak...

Babavízből hogyan csináljak tápszert?

Figyelt kérdés
Babavizet ti mikrozzátok vagy cumisüvegmelegitot használtok? Lehet e baj ha csak babavizet adok neki? És ha mikrozom mennyi ideig mikrozzam?

tegnap 03:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mikrózhatod, mint a csapvizet. Semmi nem lesz, ha csak babavizet adsz, ismerek olyant, aki így csinálta.
tegnap 06:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy mintha csapvízzel csinálnád
tegnap 07:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a kérdést se értem. A habavízet már nem kell forralni és visszahűteni, ezért babavíz. Ha olyan lenne mint a csapvíz mért venné meg bárki?
tegnap 07:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Mikro (nalunk) 30 masodperc, aztan megy bele a por es kesz a tapszer.

Forralni nem kell, csak melegiteni.

tegnap 08:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is így tudtam másoktól, csak sajnos van egy olyan védőnonk, aki mindig mást mond és én még mindig elbizonytalanodik. Esetleg abban tudnátok segíteni, hogyha túrázni vagy hosszú útra megyünk, hogyan tudom neki melegen tartani az ételt? Felforraljam és termosz vagy usb melegítő, vízforraló vagy szivargyujtos vagy tudtok valami jobb praktikát?
tegnap 13:34
 6/8 A kérdező kommentje:
A cumisüvegben melegititek a babavizet vagy más edényben
tegnap 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk Tomee Tipee Lets Go akksis cumisüvegmelegítőnk van, melegen is tart ha úgy van
tegnap 13:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha tudtam, hogy útközben kell megetetnem, akkor vizet forraltam.

Otthon cumisüvegben melegítettem, még nem találkoztam olyannal, aki máshogy csinálta volna.

tegnap 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!