Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » A doki mért csak HA-s tápszert...

A doki mért csak HA-s tápszert ír fel?

Figyelt kérdés
Első gyerek, 11éve Laktogen harmonit kapott elsőre.

jan. 22. 16:39
 1/10 A kérdező kommentje:
első gyereknél 😂
jan. 22. 16:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Most van egy 2,5 hónapos fiam
jan. 22. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Akkor legközelebb azt írd. A kérdésre a doki mit mondott?
jan. 22. 16:51
 4/10 A kérdező kommentje:

jolvan na... elírtam

Azért nehogy tejérzékeny legyen,de nincs a családba tejallergiás

jan. 22. 16:53
 5/10 anonim ***** válasza:
33%

"Azért nehogy tejérzékeny legyen"

És akkor innentől kezdve mi a kérdés?

jan. 22. 16:55
 6/10 anonim ***** válasza:

"Kérdeztem és leis írtam hogy miért............"

Rámutatnál, hogy hol?

jan. 22. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a doki mániája, hogy biztos, ami biztos, ha van ilyen tápszer, miért ne azt írja fel. Ha te meg akarod próbálni a simát, akkor mondd meg neki nyugodtan, hogy szívesebben próbálkoznál azzal, amíg nem utal semmi allergiára. Valószínűleg nincsenek nagyon intenzív érzései a témával kapcsolatban, felírja a simát. Ha nagyon nem akarja semmi áron, akkor majd biztos megindokolja alaposabban, hogy miért.
jan. 22. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert azért több pénzt kap a gyártótól, ennyi.
jan. 22. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is ezt írják fel. Már a nagyobb gyerekemnél is így volt. Az ismerőseim babái is ilyet kapnak. Én úgy tudom, hogy a későbbi tejfehérje allergia kockázata csökkenthető vele. De javítsatok ki, ha tévedek.
jan. 23. 08:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, a tejfehérje allergia kockázatra fogják, de szerintem akinek nincs a családjában előzmény teljesen felesleges. A HA tápszerek sokszor okoznak problémát, pl keményebb széklet, ami egy ilyen pici babának nagyon megterhelő.

(Meg az az én véleményem, hogy aki tejfehérjés, általában születésétől fogva az. És nem gondolnám, hogy a hippoallergén tápszer bármin változtat, meg megelőzi, inkább gyártói fogás. Ha meg tényleg érzékeny, ott vannak a speciális tápszerek, a HA-s ugyanúgy semmit sem ér.)

jan. 23. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!