A doki mért csak HA-s tápszert ír fel?
Figyelt kérdés
Első gyerek, 11éve Laktogen harmonit kapott elsőre.jan. 22. 16:39
1/10 A kérdező kommentje:
első gyereknél 😂
jan. 22. 16:50
2/10 A kérdező kommentje:
Most van egy 2,5 hónapos fiam
jan. 22. 16:50
3/10 anonim válasza:
Akkor legközelebb azt írd. A kérdésre a doki mit mondott?
4/10 A kérdező kommentje:
jolvan na... elírtam
Azért nehogy tejérzékeny legyen,de nincs a családba tejallergiás
jan. 22. 16:53
5/10 anonim válasza:
"Azért nehogy tejérzékeny legyen"
És akkor innentől kezdve mi a kérdés?
6/10 anonim válasza:
"Kérdeztem és leis írtam hogy miért............"
Rámutatnál, hogy hol?
7/10 anonim válasza:
Gondolom a doki mániája, hogy biztos, ami biztos, ha van ilyen tápszer, miért ne azt írja fel. Ha te meg akarod próbálni a simát, akkor mondd meg neki nyugodtan, hogy szívesebben próbálkoznál azzal, amíg nem utal semmi allergiára. Valószínűleg nincsenek nagyon intenzív érzései a témával kapcsolatban, felírja a simát. Ha nagyon nem akarja semmi áron, akkor majd biztos megindokolja alaposabban, hogy miért.
8/10 anonim válasza:
Azért, mert azért több pénzt kap a gyártótól, ennyi.
9/10 anonim válasza:
Nekünk is ezt írják fel. Már a nagyobb gyerekemnél is így volt. Az ismerőseim babái is ilyet kapnak. Én úgy tudom, hogy a későbbi tejfehérje allergia kockázata csökkenthető vele. De javítsatok ki, ha tévedek.
10/10 anonim válasza:
Igen, a tejfehérje allergia kockázatra fogják, de szerintem akinek nincs a családjában előzmény teljesen felesleges. A HA tápszerek sokszor okoznak problémát, pl keményebb széklet, ami egy ilyen pici babának nagyon megterhelő.
(Meg az az én véleményem, hogy aki tejfehérjés, általában születésétől fogva az. És nem gondolnám, hogy a hippoallergén tápszer bármin változtat, meg megelőzi, inkább gyártói fogás. Ha meg tényleg érzékeny, ott vannak a speciális tápszerek, a HA-s ugyanúgy semmit sem ér.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!