Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Aki használt sűrítőt tápszerhe...

Aki használt sűrítőt tápszerhez hogy vált be? Azonnal elmúltak a bukik? mennyi idő alatt szokta meg a baba? Érdekelne minden tapasztalat!!!

Figyelt kérdés
2 hónapos babám van, milumil peptit eszik most kezdtük a nutritont hasznalni. Rettentően sokat bukik és nyüglődik is tőle nagyon, órákkal később is jön vissza de sokszor csak ilyen vizes valami. Utálom hogy látom rossz neki és játszani se tudom letenni, aludni is csak keveset alszik mert mindig jön a buki! Hason utál lenni és kap espumisan cseppet!

jan. 13. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Dehogy múltak el azonnal. Csak több maradt benne, de ez is remek volt, mert előtte, mintha egy feneketlen kútba töltöttünk volna a tapszert. Ette, ette, de nem hízott, mert olyan sok kijött.

1 éves elmúlt mire már nem volt durván refluxos.

Mivel 9 éve volt, arra már nem emlékszem, hogy hány kanál nutrition nutrilon kellett bele, de szinte olyan sűrűre kellett nekünk, hogy megállt a kanál. X-es (variábilis) cumival tudta csak meginni.

jan. 13. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem anyatejes volt, ahhoz kellett a sűrítés.

Vagyis kellett volna, de az istenért nem fogadta el.

Ahogy haladtunk a hozzáaáplálással, úgy csökkent a bukások száma.

jan. 13. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:

A bukas nem mult el, csak jelentosen csokkent, szinte azonnal.

Viszont en azt alairom, hogy lehet nem is talaltuk meg a tokeletes tapszer+surito kombinaciot, de mar nem akartam egy ujabb valtassal szorakozni.

Addigra mar vagy 6 kulonbozo tapszert irt fel az orvos es egyik rosszabb volt,mint a masik.

jan. 13. 19:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekünk ez a harmadik! Első volt a Beba supreme pro de tejérzékeny lett így jött a milumil pregomin de az olyan rossz volt hogy többször megakart fulladni! Így jött a pepti és megmondom őszintén én sem akarok belemenni tápszer váltogatásba mert szerintem az nem jó! Eddig nem hozta a sűrítő a hozzáfűzött reményeimet de az is igaz hogy nem a teljes adagot kapja mert voltunk kórházba( influenzával) és ott azt mondták hogy csak fél kanállal kezdjük!
jan. 13. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki tudna még tapasztalatot írni? Most épp a kakival küzdünk és már nem tudom mit csináljak!!! Bevált a sűrítő de így meg nem jön a kaka ès most ettől szenved😔 mindenki azt mondja várjak majd megszokja, de meddig kell várni? Érdekelne tapasztalat
jan. 21. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!