Hat hetes kislányomnak elkezdtük adni a Beba pro 1-es tápszert. Érdekelne, hogy aki szintén ezt használta milyen tapasztalatai voltak vele?
Az én fiam 3 hónaposan nem lakott jól a bebával. 180 milit evett 2-3 hónapos kora között nem ritkán 2 óránként így milumilra cseréltük és azonnal beállt a napi 5 étkezésre, 150-et evett alkalmanként és újra jól aludt. Előtte az utolsó időkben nyűgös is volt, volt egy olyan gyanúm, hogy éhes maradt.
Egyébként könnyen oldódik, ilyen szempontból szerettem a bebát, de az átlagon felüli étvággyal rendelkező kisfimnak nem volt elég laktató. Akkor mikor ez aktuális volt és itt kérdeztem, kiderült, annyira nem egyedi az eset, bár nyilván nem ez az általános.
Akkor lehet nem jó neki ez a tápszer. Az enyém is éhesnek tűnt már evés után. Milumil után nagy volt a változás. Már első alkalom után 4 órát aludt, felkelt enni majd megint aludt 4 órát, utána már 3 óránként evett de jól aludt a köztes időben. Ezután tényleg leesett, hogy éhezhetett, hiába kapott 7x-8x enni, sokszor 180 milit is megevett. Gyanús is volt.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!