Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Vezettek naplót arról, hogy...

Vezettek naplót arról, hogy mennyi tápszert eszik a babátok?

Figyelt kérdés
Van egy 5.5 hónapos lányom. Én soha nem írkáltam, mindig csináltam neki frissen, mikor megéhezett, úgy voltam vele, hogy úgyis eszik, amennyi jól esik neki. Eddig nem is kérdezte senki, csak most a védönő, hogy mennyit eszik. Mondtam, hogy nem tudom pontosan, olyan napi 700-750ml-t. Erre azt mondja kevés, többet kellene ennie. Ez tényleg kevés lenne? Eddig nem is nagyon foglalkoztam vele, mert már 7400gr, bőven megduplázta a születési súlyát.

tegnap 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
tegnap 11:15
 2/4 anonim ***** válasza:
58%
Nem, mondjuk tudtam anélkül is, mert bár igény szerint kapott, mégis fixen ugyanannyit evett. Ennyi idősen 7*180-at.
tegnap 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi írjuk, de még csak két hónapos, meg hát első gyerekes szülők vagyunk.😄

De később biztos el fog maradni az írkálás.

tegnap 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Appban vezettem 8 honapos koraig, de volt ra okom, mert nehezen hizo, allergias, refluxos, bukos babam volt.

Szoval nagyon szigoruan tudnom kellett mikor mennyit evett, mibol, hogyan, orvosi utasitasra.

Amugy nem irtam volna, ha egy babaval nincs gond, hizik,van pisis-kakis pelus, akkor minek. Persze kiveve, ha valakit erdekel, az mas :D Nyilvan nem tilos.

tegnap 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!