Miért nem eszik a babám?

Figyelt kérdés

6 hónapos, eddig semmi baj nem volt az étvágyával, 120 ml-ket eszik meg. Eddig 2-es MAM-os nem csepegés mentes cumit használtunk, viszont én tegnap lecseréltem az összes cumis üvegen 3as csepegés mentesre. A teát amiből issza, azon régóta 3as fej van, csak az annyi, hogy nem csepegés mentes.

Az összes 2es fejet kidobáltam, mondván “úgyis el fogja fogadni”. De úgy veszem észre, hogy ebből a fejből nehezebben jön és szívni kellene, de ő nem akarja. Már több mint 14 órája semmit nem hajlandó enni belőle, csak szórakozik vele, pedig látom, hogy eszméletlen éhes. Másnál is volt ilyen? Hagyjam, majd ha extrém éhes lesz úgyis eszik? Mondjuk igazából mást nem is tudnék nagyon csinálni, mert az utolsó filléremet is elköltöttem arra, hogy leváltsam a cumi fejeket és csak 10.-én jön fizu…meg nem szívesen vennék újra cumi fejet. Van esély szerintetek arra, hogy ezt megszokja? Mert most addig teát sem adok neki, mert abból gyorsabban jön és nem akarom, hogy teljesen át szokjon a teára, mert az nagyon cukros. Mennyi idő alatt tud kiszáradni, mikor vigyem dokihoz?

2024. júl. 30. 06:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem azon van mindenki kiakadva, hogy csóró vagy (bár ez is a felelős gyerekvállalás ékes példája), hanem azon bakker, hogy ÉHEZTETED a fél éves gyerekedet, DACBÓL, mert jujj mennyi pénzt hagytál ott a bótban. Persze, így kell ezt, a beste kölke majd megtanulja, pfej!

Légyszi-légyszi, meséld már el ezt a védőnőnek is, hadd veregessen vállon ő is, így kell ezt, f.aszaanyu vagy.

2024. júl. 30. 08:52
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Es az meg nem indok, hogy “de ugyse keruli el a cukrot kesobb, akkor mar most raszoktatom”.

Azert gondolkozzal mar, rohadtul nem mindegy hogy 2 evesen kap MERTEKKEL edesseget, vagy mar par honapos babakent! Nem erted tenyleg? Nem erzed a kulonbseget? Es meg buszke is vagy ra, hogy a vizet nem issza meg.

Na vajon miert? Csak nem azert, mert a tea finomabb? Nyilvan te is szivesebben eszel csokit mint brokkolit, de ha kettonel tobb agysejted van, akkor felfogod hogy nem elhetsz csokin.

2024. júl. 30. 08:52
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ne haragudj, de az, hogy nincs pénzed egy cumisüvegfejre két héttel fizetés előtt, az több mint csóróság....
2024. júl. 30. 09:12
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

"Kecskeméti instant teát 3,5 hónapos kora óta adok neki és abban van cukor…azért adok neki, mert az legalább megissza, nem úgy, mint a vizet és imádja…"

Eleve azt sem értem, hogy 3,5 hónaposan miért kellett volna vizet innia, nemhogy teát...

Ha nem troll vagy, akkor valóban ijesztő, hogy rád van bízva egy gyerek :/

2024. júl. 30. 09:12
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván troll. Szerintetek akinek nincs pénze fizu előtt két héttel, az pont cumisüveg-fejekre költi el a maradékot is? :D
2024. júl. 30. 10:07
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Remélem rosszul olvasom, hogy dacból hagytad éhezni a gyereked ráadásul nyáron amikor hamar kiszáradnak... ennyi ésszel szülőként vicc. Marha felelősségteljes ember lehetsz, főleg hogy itteni tanácsok hatására etetted csak meg. Megérdemelnél egy gyámügyes látogatást.
2024. júl. 30. 12:22
 17/29 A kérdező kommentje:

23 fokban nem izzad úgy hogy olyan hamar ki száradjon…

És igen, jobban szereti a teát mint a vizet mert finomabb. Én is évek óta nem iszom a vizet. Csak teát és üdítőket iszom, mert egyszerűen gyűlölöm a víz izét🤷🏼‍♀️

Miért mi másra költi az akinek nincs pénze?🤣 nyilván arra költi az ember ami éppen akkor kell…. ha nagy a gáz akkor maximum kérek kölcsön. Amúgy meg hadd költsem arra, amire akarom🤣🤣

2024. júl. 30. 12:27
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Hat az problema, ha felnott emberkent keptelen vagy vizet inni.

Nyilvan akkor nem szoltam, mert a gyereked is ebben az szellemben fogod nevelni, szoval nalatok termeszetes, ha nem iszik,nem eszik majd normalisan.

De azert ez nem egy kovetendo pelda.

2024. júl. 30. 12:44
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Kecskeméti instant teát 3,5 hónapos kora óta adok neki és abban van cukor…azért adok neki, mert az legalább megissza, nem úgy, mint a vizet és imádja

Minek adsz neki bármit is tápszeren kívül? És miért ilyen cukros sz@rt? Nem inkább a jóra kellene rászoktatni, ha te már el vagy cseszve?

Vagy legalább vennél neki filteres babateát, amiben csak gyümölcs van, és cukor nélkül is van íze... De nem, te a lehető legrosszabb dolgot veszed meg, úgy, hogy fizetés után 2 héttel már nincs egy vasad se.

2024. júl. 30. 14:23
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

"Miért mi másra költi az akinek nincs pénze"

Nem tudom, mondjuk friss ennivalóra? Vagy mist két hétig nem esztek friss kenyeret, gyümölcsöt, zöldséget, míg nem jön fizetés?

2024. júl. 30. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!