Miért nem eszik a babám?

Figyelt kérdés

6 hónapos, eddig semmi baj nem volt az étvágyával, 120 ml-ket eszik meg. Eddig 2-es MAM-os nem csepegés mentes cumit használtunk, viszont én tegnap lecseréltem az összes cumis üvegen 3as csepegés mentesre. A teát amiből issza, azon régóta 3as fej van, csak az annyi, hogy nem csepegés mentes.

Az összes 2es fejet kidobáltam, mondván “úgyis el fogja fogadni”. De úgy veszem észre, hogy ebből a fejből nehezebben jön és szívni kellene, de ő nem akarja. Már több mint 14 órája semmit nem hajlandó enni belőle, csak szórakozik vele, pedig látom, hogy eszméletlen éhes. Másnál is volt ilyen? Hagyjam, majd ha extrém éhes lesz úgyis eszik? Mondjuk igazából mást nem is tudnék nagyon csinálni, mert az utolsó filléremet is elköltöttem arra, hogy leváltsam a cumi fejeket és csak 10.-én jön fizu…meg nem szívesen vennék újra cumi fejet. Van esély szerintetek arra, hogy ezt megszokja? Mert most addig teát sem adok neki, mert abból gyorsabban jön és nem akarom, hogy teljesen át szokjon a teára, mert az nagyon cukros. Mennyi idő alatt tud kiszáradni, mikor vigyem dokihoz?

júl. 30. 06:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Csepegésmentes cumifejjel az én kisfiam sem tudott enni. Egyszerűen nem jött belőle, hiába szívta. De miért adsz neki cukros teát? 6 hónaposan semmi szüksége rá.
júl. 30. 06:40
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha a másik üvegen olyan fej van, amiből jön, akkor cseréld ki őket, kapjon abból enni.

Most tényleg azért éhezteted a gyereket, mert "drága volt"??

júl. 30. 06:46
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Eleve minek adsz egy 6 hónaposnak CUKROS teát?????

Másrészt,ha ennyire nincs pénz, miért most kellett ilyenre költeni? Tizedike még két hét... Addig mit csinálsz, ha baj van?

14 órája nem eszik, és eszedbe se jutott a teás cumiból adni neki, vagy pohárból itatni?

júl. 30. 07:13
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk kukázd ki a régi fejeket, fertőtlenítés és ehet abból.

6 hónaposan már hozzá táplálhatsz.

Az hogy nincs pénzed ez régen rossz. Még soká kapsz pénzt addig mi lesz? Akár éhen is halhat.

Azért ne vidd orvoshoz mert hülye voltál és csoró.

Old meg a problémát!

júl. 30. 07:28
 5/29 A kérdező kommentje:

Direkt nem adtam neki a teás üvegből enni, mert azt akarom, hogy meg tanuljon csepegés mentesből is enni! Bár nem mondom, még nekem is nehéz szívni belőle, mert kipróbáltam, de azért jó lett volna, ha megtanulja.

Tápszere van itthon bőven, nem fog éhen halni…gondolom, ha már nagyon ki van éhezve, akkor úgyis meg fogja enni. Tegnap délután 4 óta nem evett. Addig teljesen jó volt minden, csak utána ugye fejeket cseréltem.

Kecskeméti instant teát 3,5 hónapos kora óta adok neki és abban van cukor…azért adok neki, mert az legalább megissza, nem úgy, mint a vizet és imádja…most 1 hétig beteg volt, semmit nem evett, még 1 ml-t sem, sem kanállal uveges bébiételek, hanem csak a teát fogadta el és 2 dobozzal meg is ivott azon a héten. Szereti nagyon. Ha nagyobb lesz ugyis mindenben van cukor, nem fogom tudni majd tiltani tőle

júl. 30. 08:01
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt a ku...a🤦‍♀️

Minek az ilyennek gyerek.

júl. 30. 08:06
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, hogy ezt mondom, de a csepegésmentesből a majdnem 1,5 éves gyerekem sem tud inni.

Nem is értem, hogy miért KELL megtanulnia abból inni.

júl. 30. 08:30
 8/29 A kérdező kommentje:
Azért KELLett volna, mert otthagytam egy vagyont a Dm-ben…ennyi erővel ki is dobhattam volna az út szélén egy kukába a pénzemet…de mostmár mindegy, ki vettem a kukából egyet, amit eddig elfogadott majd akkor amíg nem tudom lecserélni, addig abból kapja…abból úgy itta mint aki még soha nem ivott…
júl. 30. 08:39
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom veszek neked 2 nyamvadt cumisuveget, csak dobd ki azt a rohadt teat es etesd meg a gyerekedet!!!

Eszem megall.

júl. 30. 08:40
 10/29 A kérdező kommentje:

Már adtam neki enni!!!!

Amúgy komolyan azon figurát tok, hogy “csóró” vagyok? Ebben az országban azt nem nehéz…főleg hó végére🤣

júl. 30. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!