Keves tapszert eszik a 7 honapos babam?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

kb ket hete a babam szopisztrajkba kezdett, orditott mar ha csak szoptatashoz a cici kozelebe tettem, tekerte ki magat a kezembol ahogy meglatta a cicit. Vartam, vartam, mindig felkinaltam neki, hatha jobb lesz, de csak ejjel fogadta el felalomba. Harom nap telt el igy, aztan elfogadtam hogy valoszinuleg a mi szopi tortenetunk eddig tartott, elkezdtem neki tapszert adni nappalra.

Van bevalt tapszerunk, mivel ejszakara is eddig mindig kapott potlast cici utan.

De a dobozan ugye az van hogy 3-4x 210 ml viznyi mennyiseg 7 honaposnak. Hat az en fiam altalaban nappal kb 3x 60-90et iszik, ejjel is max 3x 90-120at. Kap mar ebedet es vacsorat, de en ezt akkor is kevesnek talalom. Normalis hogy ilyen keveset iszik? Ugy erzem o soha nem tudna meginni egybe 210 ml-t..

#Szopisztrajk
jún. 14. 07:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha neki ennyi elég, nem tudod megtömni úgysem
jún. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!