Dm-es Rossmanos tapszer velemeny?
Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek a fent emlitett tapszerekrol?2024. jún. 10. 20:16
1/5 anonim válasza:
Nekünk remekül bevált mindkettő, szerette a kislányom, árban is egész jó, de a müllerben asszem még olcsóbb is van.
2/5 anonim válasza:
Oszinten, en nem tudom hogy milyen a jo vagy rossz tapszer. Egyedul az tunt fel, hogy nagyon sokban van valamilyen formaban plusz hozzaadott cukor, na ezekben amugy nincs, szoval nalam ez abszolut pozitivum.
De 1 eves koraig specko tapszer kellett, utana valtottunk csak ezekre a sajatmarkasokra. De kapja mindkettot, attol fugg melyik boltban jarok, nem okozott gondot. Meg egyebkent osszetevok alapjan semmi kulonbseg nincs koztuk.
3/5 anonim válasza:
10 honaposan DM-esre valtottunk, teljesen jo volt.
4/5 anonim válasza:
Az én fiamnak nem jött be. Az egyiktől fájt a hasa, a másiktól nehezebben kakilt.
5/5 anonim válasza:
DM-est megették, Rossmannos az enyéimnek nem jött be.
Müllerest vettem párszor, de mivel a közelünkben akkoriban nem nagyon volt, így nem szoktunk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!