Rossmano kartyad hogyan tudom regisztralni?
Figyelt kérdés
Ma azt mondtak az uzletben hogy a rossmann kartyammal kell de hol?2021. jún. 1. 22:03
1/9 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt megszűnt. Rossman+ kártya van, azt nyilván a Rossmann honlapján tudod aktiválni.
2/9 anonim válasza:
Bejelentkezel a rossmann kartyáddal az online feluletre, és ott lesz rossmano menupont.
3/9 anonim válasza:
Aktiválod a kártyádat, én az appot használom, de lehet online is. Bejelentkezel, és van egy olyan menüpont, Adatok módosítása--->Baba adatai. Ezt kitöltöd értelem szerűen és már Rossmano tag leszel.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom :)
Elso valaszolo nem szunt meg nekem is tegnap mondtak rossmannba :)
2021. jún. 2. 13:38
5/9 A kérdező kommentje:
Sima rossmann kartyam van
De nemtalalom hogy hol tudom regisztralni a rossmanno reszt is :(
Hiaba lepek be az oldalba
2021. jún. 2. 13:44
6/9 anonim válasza:
Az online feluleten ramesz a profilodra (felul a kis ember emblema), ezutan ott a "rossmann +" menupont, abba belemesz. Lejjebb tekersz, es ott van "Baba adatok + " es ott tudod hozzaadni.
3 voltam
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom sikerult :)
2021. jún. 2. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!