Ha én ma regisztráltam a rossmanó kártyám, akkor holnap már igénybe is vehetem?
Figyelt kérdés
Azt írják, hogy a 2. munkanapon belül. Akkor már a ma is beleszámít ugye?2013. jan. 3. 11:12
1/4 anonim válasza:
Mire szeretnéd használni? Nekem is van, anno igényeltem, de komolyan mondom nem jöttem rá, milyen kedvezményt kapok vele. Szerintem kb. semmire se jó, de javíts ki ha te rájöttél az értelmére. Köszi.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel a kártyával a babának lehet venni dolgokat 10% kedvezménnyel. Hogy mennyi időközönként azt nem tudom majd megkérdezem, de azt tudom, hogy regisztráció után a 2. munkanap után 3 hónapon belül felhasználató. Azt meg, hogy milyen dolgokat lehet venni, a baba életkorához van kötve a jól vagyok informálva. :) A 10% is valami... :)
2013. jan. 3. 17:55
3/4 anonim válasza:
Szia. Nekem is van ilyen kártyám. 8hó-s a fiam. Én pont ma vásároltam vele, tejpépet, pelenkát, bébiételt, popsitörlőt. Libero pelust vettem mega pack-ot, a kártyával volt 4100ft, a tejpép 450ft, libero popsitörlő 599(2db-os). Ki van írva, hogy mennyibe kerül az adott termék, és ha van ilyen kártyád, akkor kevesebbért tudod megvenni, alá van írva a rossmanós ára is.
3fiú anyukája
4/4 anonim válasza:
Én 8 hónapja használom:) utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!