Hanyadik héttől lehet a Rossmanó és a DM Baba Bónusz Programhoz csatlakozni?
Szia!
Pont tegnap voltam a Rossmanba, 33 hetes kismami vagyok, mikor fizettem a pénztárnál, kérdezte az eldadó csajszi, hogy tagja vagyok már a babaprogrammnak-e. Mondtam, hogy még nem. EGyből adott egy kártyát, amivel regisztrálni kell a rossmann.hu weboldalon. 10%-os kedvezményeket adnak babakelengyére is, sőt a kismamáknak is vannak kedvezményei. Érdemes minél hamarabb csatlakozni!
Korcsoportok szerint sorolják be a bébid, ha megszületik: 0-6 hónap, 6-12 hónap, 12-24 hónapos koráig.
3 havonta pedig frissülnek a termékekre járó kedvezmények.
Igen a dm-ben csak akkortól lehet,mert a gép ahol regisztrálsz csak azt ajánlja fel.De a kártyát csináltasd meg,addig is mennek rá a pontok,és utána ha jól tudom hozzá lehet adni a Baba bónuszt is,de az eladók szerintem szívesen segítenek neked.Amúgy adnak majd egy kezdő csomagot is :D
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!