Szeretnétek csatlakozni?
Nem kötelező, szóval aki nem akar akkor nem.
4-5-6 hetes kismamák. Egy kis csapatot össze hozni, eseményeket, fejleményeket megbeszélni? Esetleg később aki szeretne találkozni? Aki úgy gondolja jelentkezzen. Köszi.
5 h kismama. BB
Javaslom nektek ezt a kozisseget: [link]
Sok kismami tunik fel egy-egy ilyen babavaros topicban, sok-sok tapasztalattal, infoval, tortenessel, kulonbozo stilusuak, szemelyiseguek. Mindent meg lehet beszelni, egyutt izgulni a szuletesek honapjaban a tobbiekert. Talik is vannak mar a terhesseg alatt is, majd babakkal egyutt.
Vannak nagyon aktiv topic-ok sok-sok kismamival, termeszetesen vannak, akik lemorzsolodnak, de ez termeszetes.
Ide szerintem meg siman erdemes csatlakozni, mert kevesen vannak, elejen jar a tortenet, mindenkit meg lehet ismerni. (Amikor en csatlakoztam egyhez korabban mar kb 20 oldal volt teleirva es 15-20 tag volt, de igy is befogadtak es napok alatt felvettem a ritmust.)
Az lehet, de a szabalyzatban szerepel, hogy ez az oldal nem forumozasra van fenntartva, tehat hosszabb, csoportos, forumszeru tarsalgaskor torolhetik az egesz kerdest. E-mailban pedig csoportosan nem igazan kenyelmes tartani a kapcsolatot. Tehat ha sikerul itt osszegyujtenedf 5-10 kismamit (drukkolok), akkor is keresnetek kell egy helyet a tarsalgashoz.
De ez csak egy otlet volt es az en szemelyes meglatasom, sok sikert.
ez jó ötlet
köszi.
Ugyanezt a kérdést szerettem volna néhány napja kiírni, de nekem nem engedték. :-(Mondván, nem fórum az oldal, meg hogy ez nem kérdés, hogy arra választ kapjak, megtudjak valamit...Pedig szerintem ebből igenis lehet még akár tanulni is. A többi hasonló korú kismamáknál hogy alakul a terhesség, milyenek az eredmények stb.
Szóval én szívesen csatlakozok, reméljük nem törölnek innen minket. (Bár azt nem értem, hogy jelenhetnek meg állandóan olyan kérdések, amik egyszerűen provokatívak és csak arra jók, hogy egymásnak ugrasszák a kismamákat, anyukákat. Ez miért rosszabb ettől????)
A kérdéshez visszakanyarodva én kb. 6hetes vagyok és majd júl. 6-án megyek dokihoz. Lehet, hogy későinek tűnik, de már van 2 gyermekem (2 ill.4évesek)és tapasztalatom, hogy hamarabb nem nagyon érdemes. Igaz, már alig várom, hogy meglássam az UH-n az én kicsikémet. Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!