Nincs kedvetek csatlakozni hozzám?
Kisfiam születése előtt sokat kirándultam, most meg lassan megőrülök a bezártságtól. Szívesen mennénk apával kettesben, de nincs aki vigyázzon addig a másfél éves nagyfiúnkra. Őt meg 15-20 km-en nem lehet végigcipelni, nem is marad meg a hátunkon. Így apa felajánlotta, hogy ő vigyáz rá, míg én egyszer-egyszer kimenőt kapok. Viszont egyedül nem szívesen megyek, így ha van kedvetek, én szívesen veszem bárki társaságát.
Budapestiek vagyunk, így elsősorban a környező hegyekre gondoltam (Pilis, Visegrád, Börzsöny és természetesen a Budai-hegyek). És mivel apa csak hétvégén van itthon, elsősorban szombati napokra.
Sajnálom, hogy ilyen messze laktok, a Pocakosoknak meg örülök, ha később van kedvetek csatlakozni, csak szóljatok. :-)
Kedves Utolsó Válaszoló!
Igen, pestiek vagyunk. Ha írsz privát üzenetet - nem vagyunk fent az iwiw-en-, megbeszélhetünk egy konkrét kirándulást is.
Üdv Mindenkinek,
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!