Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle rossmanon teszt mi a...

Facelle rossmanon teszt mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

3 hónapja probálkozunk a párommal

5 napja késik, az x epil teszt nem mutatott semmit viszont a facelle rossman márkás teszt halvány pozitív. Jövőhét szerdán megyek orvoshoz.

2020. júl. 14. 21:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Telejesen felesleges ilyen korán menned orvoshoz, semmit nem fog látni. Inkább tesztelj kétnaponta ugyanolyan fajta teszttel, hogy látsd, erősödik e a csík. Ŕáér kb. a 7. hét környékén felkeresd az orvost.
2020. júl. 14. 21:20
 2/15 A kérdező kommentje:
2020. júl. 14. 21:21
 3/15 A kérdező kommentje:
Orvoshoz rákszürés miatt mentem volna, de gondoltam nem mondom le hátha tud valami biztatot mondani
2020. júl. 14. 21:23
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen pozitív, gratulálok :)
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Terhes vagy ez pozitív.
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez még csak nem is halvány pozitív, hanem teljesen egyértelmű! Gratulálok! Ez egy nagyon megbízható teszt egyébként!
2020. júl. 14. 21:29
 7/15 A kérdező kommentje:
Megbízható akkor ez a teszt? Bár ha jol emlékszek a facell 10 es érzékenységű viszont az x epil 25ös lehet ezért jelzett az negatívat?
2020. júl. 14. 21:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Az x epil gagyi, azt felejtsd el. Nekem az simán negatív volt még, amikor a Facelle-en már egyforma erős volt a két csík
2020. júl. 14. 21:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Pozitív, gratulálok! X-Epil nekem is később mutatta, a többi tesztről már kb leugrott a csík amikor az X-Epil halványan mutatta:) Dokihoz én csak a jövő héten megyek, korábban nem hiszem, hogy látna akármit is... 6+4 hkm
2020. júl. 15. 06:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok ez pozi nekem tegnap volt a nem várt napja. A facelle és Clear blue digital egyértelmű pozitív nem is jött meg a menstruáciom. Csinaltam egy xepilt kíváncsiságból hat inkább mondtam volna negatívnak mint pozitívnak ha az lett volna az első teszt. Szóval nagy Gratulaa 🤞🏻😘 P.
2020. júl. 15. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!