12 napos babám,egymás után étkezéseket nem bir böfögni? Mindig kell böfögniük?
Figyelt kérdés
márc. 3. 03:26
1/12 A kérdező kommentje:
Bocs,az első nem kérdőjel
márc. 3. 03:27
2/12 anonim válasza:
Kell igen böfiztetni. Addig nem szabad lefektetni.
3/12 anonim válasza:
Semmi gond, nem kell mindig böfizniük, nem nyelnek mindig sok levegőt. 2. ordas nagy butaságokat ír.
4/12 anonim válasza:
Ha a másodiknak lenne igaza, akkor az én babàm az első hetekben sosem aludt volna...
(Csak jóval később kezdett bukni, de akkor meg a büfi ellenére is csinálta :/ )
Az az ajánlás, hogy evés után, ha 10-15 perc büfiztetés sem vezet eredményre, akkor le lehet tenni, de úgyis tapasztalod, hogy okoz-e valamilyen problémát.
5/12 anonim válasza:
Szoptatási tanácsadó mondta, hogy ha jól kapja be a cicit, akkor nem nyel levegőt és böfiztetni sem kell.
6/12 anonim válasza:
Sosem büfiztettem,mert mire elengedte a cicit,mélyen aludt. Csak le kellett tennem aludni.
7/12 anonim válasza:
Az enyém is egy nap egyszer, ha büfizett.
8/12 anonim válasza:
Az enyémnek csak akkor volt, ha a szokásosnál gyorsabban evett. Akkor persze több levegőt nyelt, de általában nem. Én büfiztettem azért 10-20 percig, de letettem, ha eddig nem volt.
9/12 anonim válasza:
Ha nem igenyli, nem szenved tole, nem kell.
10/12 anonim válasza:
A szoptatott babak sokszor nem bufiznek.
A mu porral etettek igen, mert levegot nyel az uvegbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!