2500g-mal született 36. héten a babóca. Jelenleg 9 napos, kell éjjel ébreszteni?
Ennyi idősen, és ilyen súllyal még èbreszteni kell. Kitartàs!
Legfeljebb 3 òra teljen el 2 ètkezès közt. Amikor csak tudsz, fejjèl. Először szopjon, szondàn adj mellé lefejt tejet. Ha a lefejt tej elfogyott, és mèg nincs meg elegendő szopi, akkor szondàn, vagy ha elfàradt, akkor kiskanàlbòl adj tàpszert. Ha elfàrad, mielőtt elfogyna a lefejt tej, akkor azt add kiskanàlbòl. Ha az aktìv szopàsi időt- amikor làthatóan szìv ès nyel- összeadod, 3 órànkènt legalàbb 10-15 percnek kell lennie. Etetlőszondàt a patikàban kapsz. Az egyik vègèt a melledre kell ragtapaszozni, a màsikat az anyatejes vagy tàpszeres cumisüvegbe meríteni.
A súlya renben van, ,,elvileg" 14 napos koràra ,,kell" visszanyernie a születési súlyàt.
Előbb-utóbb fog kakilni. Az, hogy a ritka kaki is normàlis, kb. 6 hetes kortól van. Ilyem picik mèg viszonylag gyakran kakilnak
Nekem 2420-al született
Gyerekorvos azt mondta keltsem, 2 óránként etetés, egy ideig csináltam, de aztán feladtam,mert nem éreztem így jónak se neki se nekem.
Már 4 éves, 17 kg, semmi baja :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!