Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » A SOTE1-en engedik tápszerezni...

A SOTE1-en engedik tápszerezni a babát?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy hogy ők adjanak, de ha én be viszem magamnak, akkor engedik ott megcsinálni, vagy van ezzel valakinek bármilyen tapasztalata?

2023. nov. 9. 15:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%

Mi a tök*m köze van a szoptatásnak a szeretethez???

Magyarázd már el kérlek mert mindkét gyerekem tervezetten tápszeres volt sőt a harmadik is az lesz de a világon mindennél jobban szeretem őket

2023. nov. 9. 19:44
 22/25 anonim ***** válasza:
15%
21es, nagyn szeretheted őket, ha direkt megfosztod őket attól ami nekik a legjobb a saját kényelmed érdekében. Gratulálok:-) Remélem vén korodra hasonlóan bánnak veled, beraknak valami világ végi elfekvőbe és rád se nyitják az ajtót, hiszen nekik az a kényelmes
2023. nov. 11. 13:35
 23/25 anonim ***** válasza:
77%
Te beteg vagy 🤣🤣🤣 hogy tudod a szeretet a szoptatáshoz kötni? Tipikus begyepesedett beteg ősanya fajta vagy...
2023. nov. 11. 15:28
 24/25 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, nekem 2 szobatársam is volt programcsászárral egy hónapja és mindkettő ment haza 48 óra után, nem is volt róla szó, hogy tovább kéne maradni. És amúgy mindkettő úgy szaladt, mint a nyúl, amíg én természetes szülés és egy rossz varrás után kb húztam magam. Úgyhogy ha szerencséd van, valakit nem visel meg annyira a császár. És utolsó gondokat: császár után jellemzően később indul be a tej, úgyhogy valószínűleg amúgy is kéne neki tápit keverni, ha szoptatni akarnál. De nem lesz gond, nem fogják hagyni érezni a babád. Vigyél saját cumisüveget, sterilizáló cuccok ott vannak a folyosón, azt használja mindenki.
2023. nov. 11. 22:29
 25/25 anonim válasza:
62%
A babának azt gondolnám a bőrkontaktus a nagyon fontos, hogy közel érezze magát, az pedig tápszer mellett is megadható. A szoptatás azért szerencsés, mert amiatt ez automatikusan teljesül, de nem kötelező hozzá.
2023. dec. 17. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!