A SOTE1-en engedik tápszerezni a babát?
Nem muszáj szoptatni ott sem.
De gyereket vállalni sem, ha már előre eldöntötted, hogy nem fogod szeretni.
Én nem tartom okos dolognak eltitkolni azt, ha tápszerezed. A te döntésed, vállald.
Jó, ha tudják.
11 Menj a francba.
Kérdező ezt jól látod ,hogy jó anya nem ettől leszel.
A jó anya az aki kiegyensúlyozott,boldog,nyugodt....
Ha te így leszel nyugodt és boldog akkor hajrá. Ha bárki rosszúl szolna hozzád hát engeddel.ort csak kb 2 napot töltetek.
Azért az durva hogy már annyira megy a presszió meg minősítés , beszólás mindenhol, hogy kb hazudni kell a nyugalomért. Én is bőszen bólogattam amikor kérdezte a szoptatást a védőnő mert jön a szentbeszéd az immunrendszerről. Múltkor végigment valami lázas taknyos kór rajtunk, a kicsi megúszta, persze tapsikolt a védőnő hogy a szent anyatej...
Pedig van szituáció amikor ezt nyíltan kéne kezelni, pl tejfeherje allergia...
Igazából nem tudom miért kellene lenézni/megkülömböztetni azokat az anyákat, akik nem tudnak vagy éppen nem akarnak szoptatni. Millió ember nőtt fel tápszeren és semmivel sem csökkent az átlag életkoruk azoknál akik csecsemőként anya tejet ettek…megmondom őszintén, hogy félve tettem föl ide is ezt a kérdést, mert tudtam, hogy lesz 1-2 ember, aki emiatt a világ legrosszabb anyájának fog gondolni, vagy éppen megvádol azzal, hogy nem szeretem a születendő gyermekemet. A világot odaadnám már most érte, pedig még csak 24 hetes terhes vagyok. Az hogy én nem szeretném szoptatni, nem gondolom, hogy okot ad bármiféle ilyen és ehhez hasonló vélemény kialakítására.
Csupán arra vagyok kiváncsi, hogy a SOTE-n mekkora az ellenállás azzal az anyukával szemben, aki már úgy megy be a kórházba, hogy ő márpedig nem szeretné a babáját ciciztetni.
Valószínűleg nekem nem 1-2 napot kell majd bent lennem, mert kb 100% az esélye annak, hogy programozott császár lesz és amennyire én képben vagyok a dologgal, úgy tudom, hogy annak picit lassabb a felépülési ideje és 3-4 napot minimum bent kell lenni a kórházban. Hallottam olyat is, hogy egyáltalán nem engedik a tápszert és maximum cukros vizet hajlandók adni a babának. Na ennek nem szeretném kitenni a gyerekemet 3-4 napon keresztül
11, 20!
Jelentettem a válaszaid!
Ekkora tahó nem lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!