Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » A SOTE1-en engedik tápszerezni...

A SOTE1-en engedik tápszerezni a babát?

Figyelt kérdés
Nyilván nem úgy hogy ők adjanak, de ha én be viszem magamnak, akkor engedik ott megcsinálni, vagy van ezzel valakinek bármilyen tapasztalata?

2023. nov. 9. 15:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17%

Nem muszáj szoptatni ott sem.

De gyereket vállalni sem, ha már előre eldöntötted, hogy nem fogod szeretni.

2023. nov. 9. 16:20
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartom okos dolognak eltitkolni azt, ha tápszerezed. A te döntésed, vállald.

Jó, ha tudják.

2023. nov. 9. 16:26
 13/25 anonim ***** válasza:
69%

11 Menj a francba.

Kérdező ezt jól látod ,hogy jó anya nem ettől leszel.

A jó anya az aki kiegyensúlyozott,boldog,nyugodt....

Ha te így leszel nyugodt és boldog akkor hajrá. Ha bárki rosszúl szolna hozzád hát engeddel.ort csak kb 2 napot töltetek.

2023. nov. 9. 16:26
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ott szültem, ők keverték és adták 3 óránként. Kis súlyú baba volt, koraszülött tápszert kevertek neki
2023. nov. 9. 16:27
 15/25 anonim ***** válasza:
42%

Azért az durva hogy már annyira megy a presszió meg minősítés , beszólás mindenhol, hogy kb hazudni kell a nyugalomért. Én is bőszen bólogattam amikor kérdezte a szoptatást a védőnő mert jön a szentbeszéd az immunrendszerről. Múltkor végigment valami lázas taknyos kór rajtunk, a kicsi megúszta, persze tapsikolt a védőnő hogy a szent anyatej...

Pedig van szituáció amikor ezt nyíltan kéne kezelni, pl tejfeherje allergia...

2023. nov. 9. 16:38
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
14 vagyok, minket a kórházból úgy küldtek haza, hogy amint hazaérünk írassunk ilyen koraszülött tápszert és váltsuk ki a gyógyszertárban. Nem is nagyon kapni máshol, pl drogéria stb. A férjem bement receptért,az öregasszony gyerekorvos aki ott volt helyettesíteni a miénket nem volt hajlandó felírni, azt mondta van a feleségének 2 melle, szoptasson azt kész. Nem írta fel. Másnap visszament, már a mi orvosunk volt, az felírta természetesen. 2300 gramm volt a baba, tejem meg nem volt, 20 ml ha kijött egy nap... Vannak ilyen szoptatás fanatikusok.
2023. nov. 9. 16:55
 17/25 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom miért kellene lenézni/megkülömböztetni azokat az anyákat, akik nem tudnak vagy éppen nem akarnak szoptatni. Millió ember nőtt fel tápszeren és semmivel sem csökkent az átlag életkoruk azoknál akik csecsemőként anya tejet ettek…megmondom őszintén, hogy félve tettem föl ide is ezt a kérdést, mert tudtam, hogy lesz 1-2 ember, aki emiatt a világ legrosszabb anyájának fog gondolni, vagy éppen megvádol azzal, hogy nem szeretem a születendő gyermekemet. A világot odaadnám már most érte, pedig még csak 24 hetes terhes vagyok. Az hogy én nem szeretném szoptatni, nem gondolom, hogy okot ad bármiféle ilyen és ehhez hasonló vélemény kialakítására.

Csupán arra vagyok kiváncsi, hogy a SOTE-n mekkora az ellenállás azzal az anyukával szemben, aki már úgy megy be a kórházba, hogy ő márpedig nem szeretné a babáját ciciztetni.

Valószínűleg nekem nem 1-2 napot kell majd bent lennem, mert kb 100% az esélye annak, hogy programozott császár lesz és amennyire én képben vagyok a dologgal, úgy tudom, hogy annak picit lassabb a felépülési ideje és 3-4 napot minimum bent kell lenni a kórházban. Hallottam olyat is, hogy egyáltalán nem engedik a tápszert és maximum cukros vizet hajlandók adni a babának. Na ennek nem szeretném kitenni a gyerekemet 3-4 napon keresztül

2023. nov. 9. 17:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen ők kevernek, simán fognak adni. De kettő mikro, illetve sterilizalo is van a folyosón. Szerintem a sote 1 minden csak nem szopotato barát. Nekem konkretan semmit nem mutattak meg. A csecsemos nővérek is olyanok amilyenek… nekem is kora babam volt, nem engedtek mellre tenni kb mert szegeny nem bir szopni… #1
2023. nov. 9. 17:24
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kétszer bejöttek hogy megmutassák hogy kell mellre tenni, látták hogy nem megy, keverték a tápot, ennyi volt, nem érdekelte őket különösebbenn.
2023. nov. 9. 17:26
 20/25 anonim ***** válasza:

11, 20!

Jelentettem a válaszaid!

Ekkora tahó nem lehetsz!

2023. nov. 9. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!